1.500-2.000 TL'ye %75 klavye tavsiyesi

Bütçe
1000k-2000k
Tamam reis tam senin istediğin klavye. Q klavye, garanti için başka yerden satın alabilirsin ulugameste var mı bilmiyorum. Oyuncu klavyesi daha çok 8K Hz yani çok hızlı algılıyor ayrıca Rapid trigger sayesinde Valorant CS gibi oyunlarda çok hızlı peekler atabilirsin.

%60 ama bu.

Tamam reis tam senin istediğin klavye. Q klavye, garanti için başka yerden satın alabilirsin ulugameste var mı bilmiyorum. Oyuncu klavyesi daha çok 8K Hz yani çok hızlı algılıyor ayrıca Rapid trigger sayesinde Valorant CS gibi oyunlarda çok hızlı peekler atabilirsin.

Ş, I, ü gibi harfler yok galiba. Markayı duymuştum kaliteli marka.

%60 ama bu.

Ş, I, ü gibi harfler yok galiba. Markayı duymuştum kaliteli marka.
Oyun için istemiyor muydun? %60 Oyun için yapılan klavyelerde olur ayrıca Ş,İ,Ü harfleri var zannedersem ben %75 klavyede yazıyorum bunda var %60da da vardır sadece farklı şekilde gözüküyor.

Oyun için istemiyor muydun? %60 oyun için yapılan klavyelerde olur ayrıca Ş, I, ü harfleri var zannedersem ben %75 klavyede yazıyorum bunda var %60'da da vardır sadece farklı şekilde gözüküyor.

Açılma da İngilizce Q yazıyor da %60 istemedim ben oyun için de istemedim arada oynarım. Oynarım gine kaliteli olsun yeter.

Almışken de kaliteli arkasında duran bir klavye almak istiyorum ilk mekanik klavyem olacak.

Max 2300TL bandında, Türkçe Q kaliteli, uzun ömürlü, garanti olsun, çok oyun oynayan birisi değilim ayda 4-5 kere Valorant tarzı FPS oyunları oynarım, kodlama için Q istiyorum.
Kriterlerim bunlar.

Hocam ama sana kaç kere dedim keycaps alırsın diye 😅 illa böyle kendiliğinden TR alacaksan kaliteden ödün vereceksin mecbur.

Hocam ama sana kaç kere dedim keycaps alırsın diye 😅 illa böyle kendiliğinden TR alacaksan kaliteden ödün vereceksin mecbur.

Son çarem o yok çünkü.

Güzel keycaps link atar misin?

Oyun için istemiyor muydun? %60 oyun için yapılan klavyelerde olur ayrıca Ş, I, ü harfleri var zannedersem ben %75 klavyede yazıyorum bunda var %60'da da vardır sadece farklı şekilde gözüküyor.

Marka ürünün arkasında dururu mu? Bir sıkıntı çıkarsa iletişim kuruluyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı