O da aşıyor ama 20TL'yi verir artık.Bütçeyi biraz aşabilirseniz şu monitör gayet güzel:
![]()
Samsung LC27RG50FQMXUF 27" 4ms Full HD G-Sync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27RG50FQMXUF 27" 4ms Full HD G-Sync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bütçeyi aşamam diyorsanız:
![]()
ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.662,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kalitesiz bir model olduğunu ve sorun yaşayanların çok fazla olduğunu belirtmeliyim maalesef.Bütçeyi aşamam diyorsanız:
![]()
ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.662,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kalitesiz bir model olduğunu ve sorun yaşayanların çok fazla olduğunu belirtmeliyim maalesef.
![]()
Acer VG240YS 23.8" 1ms Full HD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG240YS 23.8" 1ms Full HD IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer VG240YS 23.8" 1ms Full HD IPS Monitör özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeni bir model. Bu fiyata HDR10 çok şaşırtıcı. Bir göz atın derim.
İndirimde yakalarsanız tutun. Mesela ben AOC G2868PQU monitörümü o şekilde 9 Ekim Gaming Gecesi'nde (tek çekim ile 1749 TL idi) taksitle 1787 TL'ye satın almıştım. Geçen hafta Vatan'da aynı monitörün 3000 küsür TL'ye satıldığını gördüm. Şu an Vatan Bilgisayar an itibariyle 2991 TL'ye satıyor. Yani diyeceğim, İncehesap veya başka yerde indirimde bulursanız hemen yakalayın. Zaten şu an indirim haftasındayızMaksimum fiyat: 1550 TL.
İndirimde yakalarsanız tutun. Mesela ben AOC G2868PQU monitörümü o şekilde 9 Ekim Gaming Gecesi'nde (tek çekim ile 1749 TL idi) taksitle 1787 TL'ye satın almıştım. Geçen hafta Vatan'da aynı monitörün 3000 küsür TL'ye satıldığını gördüm. Şu an Vatan Bilgisayar an itibariyle 2991 TL'ye satıyor. Yani diyeceğim, İncehesap veya başka yerde indirimde bulursanız hemen yakalayın. Zaten şu an indirim haftası
Evet bende gaming gecesine bakacağımİndirimde yakalarsanız tutun. Mesela ben AOC G2868PQU monitörümü o şekilde 9 Ekim Gaming Gecesi'nde (tek çekim ile 1749 TL idi) taksitle 1787 TL'ye satın almıştım. Geçen hafta Vatan'da aynı monitörün 3000 küsür TL'ye satıldığını gördüm. Şu an Vatan Bilgisayar an itibariyle 2991 TL'ye satıyor. Yani diyeceğim, İncehesap veya başka yerde indirimde bulursanız hemen yakalayın. Zaten şu an indirim haftasındayız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.