1.500 TL 144 Hz 1 ms monitör önerisi

Bütçeyi biraz aşabilirseniz şu monitör gayet güzel:

Bütçeyi aşamam diyorsanız:

Bütçeyi biraz aşabilirseniz şu monitör gayet güzel:

O da aşıyor ama 20TL'yi verir artık.

Kalitesiz bir model olduğunu ve sorun yaşayanların çok fazla olduğunu belirtmeliyim maalesef.

Yeni bir model. Bu fiyata HDR10 çok şaşırtıcı. Bir göz atın derim.

Kalitesiz bir model olduğunu ve sorun yaşayanların çok fazla olduğunu belirtmeliyim maalesef.

Yeni bir model. Bu fiyata HDR10 çok şaşırtıcı. Bir göz atın derim.

Değiştirdim hocam :D.

Maksimum fiyat: 1550 TL.
İndirimde yakalarsanız tutun. Mesela ben AOC G2868PQU monitörümü o şekilde 9 Ekim Gaming Gecesi'nde (tek çekim ile 1749 TL idi) taksitle 1787 TL'ye satın almıştım. Geçen hafta Vatan'da aynı monitörün 3000 küsür TL'ye satıldığını gördüm. Şu an Vatan Bilgisayar an itibariyle 2991 TL'ye satıyor. Yani diyeceğim, İncehesap veya başka yerde indirimde bulursanız hemen yakalayın. Zaten şu an indirim haftasındayız :)

İndirimde yakalarsanız tutun. Mesela ben AOC G2868PQU monitörümü o şekilde 9 Ekim Gaming Gecesi'nde (tek çekim ile 1749 TL idi) taksitle 1787 TL'ye satın almıştım. Geçen hafta Vatan'da aynı monitörün 3000 küsür TL'ye satıldığını gördüm. Şu an Vatan Bilgisayar an itibariyle 2991 TL'ye satıyor. Yani diyeceğim, İncehesap veya başka yerde indirimde bulursanız hemen yakalayın. Zaten şu an indirim haftası

İndirimde yakalarsanız tutun. Mesela ben AOC G2868PQU monitörümü o şekilde 9 Ekim Gaming Gecesi'nde (tek çekim ile 1749 TL idi) taksitle 1787 TL'ye satın almıştım. Geçen hafta Vatan'da aynı monitörün 3000 küsür TL'ye satıldığını gördüm. Şu an Vatan Bilgisayar an itibariyle 2991 TL'ye satıyor. Yani diyeceğim, İncehesap veya başka yerde indirimde bulursanız hemen yakalayın. Zaten şu an indirim haftasındayız :)
Evet bende gaming gecesine bakacağım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı