144 Hz 1 ms monitör önerisi

Bütçe
200 $
Ya evet rekabetçi oyunlarda TN daha iyi diyebiliriz ama gerçekten o kadar kasan birisi misiniz? Yani günde 8-12 saat oyun oynayıp en üst liglere çıkmaya çalışan birisi misiniz? Hayır ise IPS daha iyi. Emin olun IPS monitörler hikayeli oyunlardaki keyfinizi kat ve kat artıracaktır. Renkleri çok daha güzel veriyorlar.
Hayır, değilim. Gerçekten mantıklı bir öneri, teşekkür ederim.

200 Dolar bütçe ile Türkiye'de daha iyi monitörler var. Gidip 2.800'lük Acer mi alacaksınız cidden? TN panele yorum bile yapmayı düşünmüyorum. Biraz önerilerde dikkat edebilirsiniz.
Daha iyisi varsa değerlendirebilirim, sizlerin attıkları üzerinden gidiyorum.

Evet, ama 4300TL'ye 144hz 1ms monitör almak (bence) paranızı çöpe atmaktan başka bir şey değil.
Önerileriniz varsa alabilirim, lütfen çekinmeyiniz.

200 Dolar bütçe ile Türkiye'de daha iyi monitörler var. Gidip 2.800'lük Acer mi alacaksınız cidden? TN panele yorum bile yapmayı düşünmüyorum. Biraz önerilerde dikkat edebilirsiniz.
Siz de öneri yapabilirsiniz. 2800₺'ye IPS, 165 Hz, 1 MS, FreeSync monitör gösterir misiniz? Daha iyi monitör önerilebilir evet ama fiyatı da ona göre yükselir. Ne gerek var? Bu monitör gayet iş görüyor. 1080p monitöre devasa yatırımlar yapmaya gerek yok.

Daha iyisi varsa değerlendirebilirim, sizlerin attıkları üzerinden gidiyorum.

100 Dolar daha koy Dell 25 Gaming Monitor - S2522HG | Dell USA harika bir monitör senin olsun.
Türkiye için F/P bandında GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA olan Gigabyte havada uçuyor şu an. Ekmek gibi dağıttılar bu monitörü.

Siz de öneri yapabilirsiniz. 2800₺'ye IPS, 165 Hz, 1 MS, FreeSync monitör gösterir misiniz? Daha iyi monitör önerilebilir evet ama fiyatı da ona göre yükselir. Ne gerek var? Bu monitör gayet iş görüyor. 1080p monitöre devasa yatırımlar yapmaya gerek yok.

Bunca seçenek arasında giriş seviyesinin de girişi olan IPS glowu tavan yapmış Acer önermek 200 Dolar gibi bit bütçe üzerinden hata dostum. Biraz ince düşün. 3.700 para yapıyor 200 dolar.

Ryzen 5 5600X
RTX 3060 ile kullanılacak bir monitör arıyorum.
Ek olarak belirtmek istedim.
2K'ya çıkmanızı önermem. Ha 1 seneye falan kartı değiştiririm diyorsanız o zaman 2K monitör mantıklı olabilir ama yakın zamanda değişmeyecekseniz bence yeriniz 1080p.

Biraz ince düşün. 3.700 para yapıyor 200 dolar.

Tamam daha iyisini öner o zaman. 75 Hz'e anca bulursun bu fiyata.

100 Dolar daha koy Dell 25 Gaming Monitor - S2522HG | Dell USA harika bir monitör senin olsun.
Türkiye için F/P bandında GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA olan Gigabyte havada uçuyor şu an. Ekmek gibi dağıttılar bu monitörü.

Bunca seçenek arasında giriş seviyesinin de girişi olan IPS glowu tavan yapmış Acer önermek 200 Dolar gibi bit bütçe üzerinden hata dostum. Biraz ince düşün. 3.700 para yapıyor 200 dolar.
300$ beni aşıyor maalesef, öyle bir bütçem yok. (Dell)
Dediğiniz monitöründe testlerine ve değerlendirlemelerine bakacağım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı