1.500 TL red switch numpadli klavye önerisi

https://gank.com.tr/machenike-k600-b100-lite-kablolu-red-switch-rgb-eng-q-siyah-gaming-klavye 250TL indirim kuponu var 1699'a Düşüyor kullandım bu klavyeden memnunum değerlendirebilirsin.
Bu bütçede red switch zor biraz arttırıp bu alınabilir.

Red switch zorunlu değilse başka klavyeler de atabilirim.
Havit Gamenote Kb885l Rgb Backlit Gaming Mekanik Klavye Beyaz - Fiyatı, Yorumları bunun hakkıne ne düşünüyorsunuz? Kullandığım gamenote klavyelerde de sorun yaşamamıştım
 
Havit Gamenote Kb885l Rgb Backlit Gaming Mekanik Klavye Beyaz - Fiyatı, Yorumları bunun hakkıne ne düşünüyorsunuz? Kullandığım Gamenote klavyelerde de sorun yaşamamıştım.

Havit pek önerdiğim bir marka değil Havit, Gamenote, Rampage gibi düşük fiyata ürün satan satıcıların ürünleri 100'de 1 ihtimalle düzgün çıkıyor. Kullandığınız Gamenote klavye düzgün çıktı diye Havit alıp riske girmenizi önermem. Arkadaşın attığı klavye de alınabilir ama dediğim gibi red switchden vazgeçip daha düzgün klavyeler alınabilir.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı