1.6 Lt Passat beygir artışı için ne yapılabilir?

Araç 1.6 benzinli standart 102 HP ama yürümüyor. Gençliğin de vermiş olduğu hevesle birkaç şeyler yapmak istiyorum. Yazılım ile maksimum 10 beygir artıyor ve etkisi olmuyor desem yeridir. 0-100 bir gün gibi sürüyor. Benim hedefim 130-150 beygir arası bir güç elde edebilirsem çok iyi olur. Araca ne yapabilirim?

Açık hava filtresi takabilirsin çok fazla bir etkisi olmaz çünkü bir parça değiştirmekle olacak iş değil.

Kankam sana sıralıyorum istediğini yapmakta özgürsün.
  • K&n hava filtresi.
  • 2cr yazılım.
  • Turbo varsa big Turbo ile değiştir yoksa git al hybrid yap bir de Turbo'yu.
  • Egzozda herkes ses ister ben sesden daha çok performans odaklı bir egzoz yaptır 2cr Ankara'da serhat abi var yıllar önce opeline egzoz yaptırdı performans odaklıydı YouTube'da izleyip o tarz yaptırabilirsin.
  • Audi R8 bujileri takabilirsin performans arttırmaz motor rahatlar.
Şu an bunlar geldi aklıma daha bilgili arkadaşlar gelirse onlarda daha detaylı yazabilirler.

Egzoz aklımda hem biraz ses hem performans odaklı şekilde. 2cr yazılım düşünmüştüm ama benzinli araçta stok motora yazılım yapmaktansa motora biraz katkı sağlayıp yazılım yapmak daha sağlıklıymış. Araç maalesef turbosuz. Audi R8 bobinler hakkında çok bir bilgim yok.

Egzoz aklımda hem biraz ses hem performans odaklı şekilde. 2cr yazılım düşünmüştüm ama benzinli araçta stok motora yazılım yapmaktansa motora biraz katkı sağlayıp yazılım yapmak daha sağlıklıymış. Araç maalesef turbosuz. Audi R8 bobinler hakkında çok bir bilgim yok.

Egzoz performans arttırmaz ilk iş yapabiliyor isen Turbo taktır.

Araç eski model yapılacak pek bir şey yok. Aile aracı diyorsun yazılım harici diğer yapacağın şeyler aile aracı için abartıya kaçar. Ya tatlı tatlı bineceksin ya da model değiştireceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı