1.67 boy için Bajaj Pulsar NS200 alınır mı?

Ben 1.52 boyunda bir bayanım ve RS200 motorum var şu anda. Sele yüksekliği 805mm ve bu tarz motorlar için inanılmaz yüksek bir sele. Ayakkabı tercihim genelde yerden tabanı yüksek modeller oluyor, bayan olmanın avantajlarını kullanıyorum ama, düz bir ayakkabı ile de tek ayağımın ucu yere değerek kullandığım var. Antalya' da yollar engebeli, sıkıntı yaşamıyor değilim, lambada durmak için adeta yer beğeniyorum. 1.67 boyum olsa, en büyük enduro motoru bile sürerdim.
Konu neden aktif edildi?

Ben 1.52 boyunda bir bayanım ve RS200 motorum var şu anda. Sele yüksekliği 805mm ve bu tarz motorlar için inanılmaz yüksek bir sele. Ayakkabı tercihim genelde yerden tabanı yüksek modeller oluyor, bayan olmanın avantajlarını kullanıyorum ama, düz bir ayakkabı ile de tek ayağımın ucu yere değerek kullandığım var. Antalya' da yollar engebeli, sıkıntı yaşamıyor değilim, lambada durmak için adeta yer beğeniyorum. 1.67 boyum olsa, en büyük enduro motoru bile sürerdim.
Bu arada ekleme yapayım; RS200 almak isteyenler motoru pıstırırım derse önden bir cm civarında pısıyor. Arka amortisörden de biraz pıstırılıp yumuşatılıyor motor. İlk defa motor kullanacaklar tercih etmesin zira seri bir motor, ön kaldırmayı bilmeyen ve istemeyenler trafikte bir anda şaha kalkabilir :) Benim gibi sevenler içinse eğlenceli bir motor ama sonuç itibariyle bir 200lük. Çok bir şey de beklememek lazım. Ben mutlu değilim mesela.

Ben 1.52 boyunda bir bayanım ve RS200 motorum var şu anda. Sele yüksekliği 805mm ve bu tarz motorlar için inanılmaz yüksek bir sele. Ayakkabı tercihim genelde yerden tabanı yüksek modeller oluyor, bayan olmanın avantajlarını kullanıyorum ama, düz bir ayakkabı ile de tek ayağımın ucu yere değerek kullandığım var. Antalya'da yollar engebeli, sıkıntı yaşamıyor değilim, lambada durmak için adeta yer beğeniyorum. 1.67 boyum olsa, en büyük enduro motoru bile sürerdim.

Motoru daha önce görmediğim için aklıma takılmıştı. 1 yıl oldu sıfır aldım kullanıyorum sıkıntı yok beklediğim kadar yüksek değilmiş.

Şehirler arası yol yaptığım için satıp 400CC bir motor düşünüyorum CF MT450 var aklımda. Şimdilik havalar problemli diye arabamla gidip geliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı