1.7 GB SQL dosyasını ".myd .myi .frd" formatına çevirmek

Xampp'ten pypmyadmin'e girip orda data base oluşturup import etmeye çalıştım, boyutu yüksek olduğundan import edilmedi.
XAMPP'ın olduğu klasörden php.ini dosyasını bulup açıyorsun sonra aşağıdakilerle değiştiriyorsun.
PHP:
max_execution_time = 259200
max_input_time = 259200
memory_limit = 1000M
upload_max_filesize = 750M //EĞER OLMAZ İSE KENDİNE GÖRE DEĞİŞTİR
post_max_size = 750M //EĞER OLMAZ İSE KENDİNE GÖRE DEĞİŞTİR

PHP kullanmadan direkt MySQL komut satırı üzerinden import edebilirsiniz ama XAMPP ile nasıl olur tam bilmiyorum.

MySQL.exe'nin yerini bulup yanına sql dosyasını kopyalayarak o dizinde cmd açıp şu konutla deneyebilirsiniz:

mysql -u kullaniciadi -p dbadi < dosyaadi.sql

sonrasında şifre sorması lazım ama < ile bağlantı Windows'ta çalışmayabilir.

xammp/mysql/data klasörüne gelin orda rastgele bi klasör yazın o klasör sizin phpmyadmindeki veritabanı isminiz olucak örneğin veritabani_1 yaptım diyelim adını phpmyadminde veritabanı_1 adlı bi veritabanı görüceksin klasörün içine myd dosyalarını upload et ve tamamdır dostum phpmyadmine de geliyor ordan arama yapabilirsin veya kullanabilirsin

xammp/mysql/data klasörüne gelin orda rastgele bi klasör yazın o klasör sizin phpmyadmindeki veritabanı isminiz olucak örneğin veritabani_1 yaptım diyelim adını phpmyadminde veritabanı_1 adlı bi veritabanı görüceksin klasörün içine myd dosyalarını upload et ve tamamdır dostum phpmyadmine de geliyor ordan arama yapabilirsin veya kullanabilirsin

Güzel kardeşim okuduğunu anlayamıyorsan nasıl yazma cesareti bulabiliyorsun?

Sorun zaten ortada MYD uzantılı dosyanın olmaması, konu sahibi SQL uzantılı veri tabanını MYD formatına çevirmeye çalışıyor.

Adamın elinde SQL var, sen diyorsun ki MYD dosyasını kopyala. Senin var sandığın o MYD, aslında YOK 😀
Olsa zaten bu konu açılmazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı