1.700 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
1700

Luciferss

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2018
Mesajlar
762
Çözümler
3
Bütçem maksimum 1700 TL. Daha önce hiç mekanik klavyem olmadığından merak ediyorum. Klavyede tek isteğim ses açma-kısma tuşu olması. 1700TL maksimum bütçem. Uzun süredir fiyatlardan haberim yok. Bu fiyatın biraz da olsa daha altına önerileriniz varsa çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel fiyatını bilmiyorum ama en son 1799 TL civarına Asus Rog Strix Scope RX aldım ve mutluyum, öncesinde Logitech G513 kullanıyordum uzak durmanı öneririm. Çift basma, hiç basmama gibi problemler yavaşça tüm tuşlara yayıldı ve oyun oynanmaz bir hal aldı. Strix'i tercih etme sebebim Optik mekanik klavye olması ve IP sertifikası olması, tozdan vs. etkilenmiyor ve orta vadede Romer G switchlerde yaşadığım çift basma sorununu yaşamayacağımı düşündüm.
 
Güncel fiyatını bilmiyorum ama en son 1799 TL civarına ASUS ROG STRIX Scope RX aldım ve mutluyum, öncesinde Logitech G513 kullanıyordum uzak durmanı öneririm. Çift basma, hiç basmama gibi problemler yavaşça tüm tuşlara yayıldı ve oyun oynanmaz bir hal aldı. STRIX'i tercih etme sebebim optik mekanik klavye olması ve IP sertifikası olması, tozdan vs. etkilenmiyor ve orta vadede Romer G Switch'lerde yaşadığım çift basma sorununu yaşamayacağımı düşündüm.

Evet bende de G910 var şu anda gerci bayağı oldu kullanıyorum cok memnunum ama 10'dan fazla tusta coklu basma var ve cok can sıkıcı bende şu anda guzel bir klavye ariyorum 1000-1500 civari ama Logitech'e cok alistim ne alacağım cok kararsizim.
 
Şu klavyeyi çok beğeniyorum, bütçem olsa alırdım. Size önereyim. Paranızın çoğu da cebinizde kalır.
Hocam ses açma-kısma tuşu yok. Onun dışında bende beğendim ama çok alıştım sesi kısıp-açmak için bir tuş olması rahatlığına :(

Ses açma-kısma tuşu olması çok büyük bir kriter benim için. Logitech G910'un fiyatı da çok yükselmiş.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı