1.700 TL'ye telefon önerisi

@astin2626 kardeşim z5 boyutu çok büyük. Zaten aşırı bir büyük ekran istemiyorum 5.5 inç gibi. Ekranı tam ideal. 4.6 tam elime göre, zaten küçük ellerim var. Bozdurma hiç aklıma yatmadı ki aklıma yatsa bile ailem onay vermez. Herhangi bir şey olsa ''sana bunu alma dedik'' derler.

Benim için kamerası aşırı önemli. Ama z5 compact'ın kamerasın'dan memnun olmayan kullanıcılar'da varmış. Bu beni tedirgin etti. Ne alınabilir arkadaşlar başka ?
 
Sony Z5 ile Sony Z5 Compact'ın kameraları aynı. Kamerasıda gerçekten güzel. Zaten küçük ekran istiyormuşsun. Öyleyse Z5 Compact al. İsteklerinin hepsini karşılıyor gerçekten güzel bir telefon. Zaten z5 ile z5 compact arasında 3 tane fark var bunlar ise boyut,ram ve bataryadır. Birisi 5.2 inç diğeri 4.6 inç. Birisinde 3 gb ram diğerinde 2 gb. Birisi 2900 mAh diğeri 2700 mAh. Ekran boyutu daha küçük olduğu için bataryası daha fazla bile gidebilir. Eğer z5 compact almayı düşünmessende biraz daha bütçeni artırıp İphone SE almanı öneririm. Kamera olarak ön kamerası seni üzebilir. Arka kamerası bildiğimiz iphone 6s kamerasıdır. Yalnız iphone se almayı düşünürsen 16 gb olduğunuda göz önünde bulundurmalısın. Son söz olarak sana z5 compact almanı öneririm. Bu arada kesinlikle siyahını almalısın.
 
Son düzenleme:
@astin2626 çok teşekkürler kardeşim. Şimdi kafama biraz daha yattı telefon. Aslında İphone SE almayı'da düşünüyorum'da boyutu çok küçük be abi. 4 inç nedir. 4.5 felan olsa hiç düşünmez alırdım.

Ayrıyetten telefon hakkında başka fikri olan arkadaşlar varsa bekliyorum.
 
Ne demek dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Z5 ile kafana birşey takılırsa sorabilirsin yardımcı olurum. Dediğim gibi İphone SE'nin boyutu bildiğimiz İphone 5S boyutu küçük harbiden bence kullanılmaz. Ve de o fiyatta ki telefona göre ön kamerası gerçekten kötü. O yüzden Z5 al bekleme. Başka fikirde verebilecek yok bence çünkü bütçen belli bence git sen Vatan, Teknosa gibi yerlerde telefonu kullan otomatikman içine sinecek zaten. Ondan sonrada kararını verirsin.
 
@astin2626 Teknosa'dan deneme fırsatı gerçek'ten mükemmel bir fikir. Çok teşekkürler kardeşim. Allahın izniyle bayram'da alacağım. Yardımların için teşekkürler.

@astin2626 Z5 Compact incelemelerine baktım'da, abi menüsü iğrenç ya. Ben çok önem veririm gösterişe çünkü severek kullanmam gerek. İğrenç bir menüye sahip. Kardeşim iphone se tekrar düşünsek nasıl? Çevren'de kullanan var mı veya bilgin kardeşim ?
 
Sony Z5'in kendi menüsü bence gayet şık ve sade ancak zevkler ve renkler tartışılmaz. İphone SE'ye gelince onunda kendi menüsü aynı şekilde sade ve şık. Size tavsiyem gidin telefonu kullanın. İnternetten pek anlayamassınız. Yinede menüsünü beğenmesseniz tema indirmenizi öneririm. Ancak menünün sade bir tasarımı olması bence artı bir puandır. Sony safkan bir android kullanır. Benim en çok hoşuma giden noktalarından biriside budur. Android'inin safkan oluşundan dolayı ilerleyen dönemlerde kasma yapmayacaktır.
 
Merhaba arkadaşlar benım telefonum note 5 desen koymustum unuttum telefonumu GÜÇ+HOME+SES AÇMADAN FACTORY RESET yaptım düzeldi su an sorun yok fakat bir şey soracam bunu yapmam sorun çıkarırmı yani garanti dışı kalabilirmi yoksa normal gayet doğal birşeymi şimdiden teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı