Timucin_34
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Bilgisayarım: MB: Asus ROG Maximus XI APEX GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 CPU: Intel Core i9 9900K RAM: G.Skill TridentZ 16GB 4266MHz Depolama: Samsung 970PRO 512GB, Samsung 860PRO 1TB, Samsung 870QVO 2TB, Samsung 870QVO 1TB CPU AIO: Corsair iCUE H150i RGB Pro XT Radyatör Fanları: Noctua NF-A12x25 Chromax.Black.Swap PSU: Cooler Master V1000 80+Gold Kasa: Cooler Master Cosmos C700M Kasa Fanlar: Noctua NF-A14x25 Chromax.Black.Swap
- Meslek
- Üniversite Emekçisi (Öğrenci)
Bu Kron'u modifiye etmek daha mantıklı ne kadar tutar peki aynakoli ve frenleri Shimano yapmam şu an güncel sence? Bir de h. Disk fren çok mu zahmetli ben 1 ay bineceğim senede her sene beni ugraştıracaksa balata yağ fren havası falan hiç kalkışmayayım ben dandik bir bisiklet alıp yoluma bakayım ucuz yollu. Ben engebeli arazilere gireceğim ama h. Disk meşakatli dedin aklımı çeldin şimdi![]()
Yani bisikletten anlıyorsan fren hava yaptığında havasını almak, fren yağını değiştirmek, balata, disk değişimini kendin yaparsın. Ama anlamıyorsan dediğim gibi hep bisikletçiye gitmen gerekebiliyor. Shimano set ne kadar ben de bilmiyorum. Giriş seviyesi olarak Shimano tourney alırsın fren ve ön aynakol olarak işi çözersin Kron'un üzerindekiler de Shimano tourney. Kur sürekli değişiyor net fiyat veremem ama ben aşağıya link bırakayım. Fren anlamında engebeli araziye gireceksen hidrolik disk al derim. V-fren o konuda başarısız kalıyor. Beton, asfalt gibi kuru zeminde v-fren almak daha mantıklı. Ben hem ormanda sürmeyi çok seviyorum hem de sahil kenarında o yüzden iki bisikletim var. Bütün fren tiplerini deneyimledim. Sıralayacak olursam hidrolik disk>v-fren>mekanik disk olurdu. Ama sana ilk attığım Carraro'yu alırsan daha uyguna gelir onu da belirteyim.
Aynakol: Shimano FC-TY501 Aynakol 3x7X8V Siyah 48T
Arka fren: Shimano MT200 Hidrolik Disk Fren Seti BL-MT200+BR-MT200 Arka
Ön fren: Shimano MT200 Hidrolik Disk Fren Seti BL-MT200+BR-MT200 Ön