1.86 boy 97 kg normal mi?

Merhaba, ben 16 yaşındayım, boyum 1.86 ve kilom 97, sizce bu normal mi? Ayrıca ne kadar uzarım daha bilgisi olan var mı?

Hocam ne kadar uzarım sorusu bana saçma geliyor bunu doktorlar bile kesin bilmiyor biz nasıl bilelim bu arada 186 sın gayet yeterli bir boy daha ne kadar uzamak istiyorsun ki?
 
Vücut kitle endeksine göre kilonuz normal değil, olması gerekenden fazla. Vücut geliştirmeyle fazla kas kütlesi edinmediyseniz normal değil yani.

Boyunuzun ne zamana kadar uzayacağını kimse bilemez. Artık uzamayabilirsin de, 1.95'e birden fırlayabilirsin de. Bunu bilmenin hiçbir yolu yok.

Boy konusunda bilgisi olan birisi var mı demek istemiştim, uzamak istiyorum demedim ne kadar uzarım dedim.
Kimse yine bilemez, sadece anne baba boyuyla bir tahmin yapılabilir ki muhtemelen siz o tahmini boy değerini geçmişsiniz 1.86 boyla.
 
Benimde değerlerim seninle tam olarak aynı yağ oranım %26 civarında olması lazım vücudunu görmeden bir şey demenin imkanı yok benim mesela göbeğim var basenlerim kalın senin tam tersi olabilir.
 
Daha ne kadar uzuyacağını nereden bilelim dostum biz doktorlar bile daha kesin bu kadar olursun diyemiyor forumdaki insanlar nasıl bilsin zaten standart boy oranını geçmişsin.
Öyle bakma olaya 5-10 cm daha uzasan millet yolda geçerken ayıya bakar gibi bakacak, yaşlı teyzelerden boyuna posuna maşallah diye iltifat alacaksın, sporla biraz uğraşıp enine büyürsen daha da tatmin olacaksın. Benim istediğim vücut böyle parçalı görünmektense ayı gibi olmayı tercih ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı