1.900 TL'ye ASUS X550JK-XO012D alınır mı ?

Güzel bir cihaz. İki kusuru var.
1. HDD'si çok kötü ve baskı altında hem fazla ses çıkartıyor hem performansı normalden fazla olumsuz etkiliyor.
2. Klavye çok kaliteli değil ve bazen tuşlara bastığınız zaman komut almıyor. Ayda, yılda bir ama.
Ayrıca cihaza 2 GB RAM mutlaka ilave edin. Yoksa bazı oyunlarda darboğaz yaşatıyor 4 GB RAM. Onun haricinde gerçekten çok güzel bir cihaz. Şuan piyasadaki çoğu notebook mat ekran değil.

Ürün güzel. Sahibiyim. Sadece HDD'si biraz kötü. Başka önemli bir sorunu yok. Kasa soyulması gibi bir şey var. Yani kasadan siyah bir şeyler çıkıyor. Ama ovalayınca geçiyor. Ne olduğunu bilmiyorum.
@CeSensetive Yanlış bilgi veriyorsunuz. O ürün xx099d. Arkadaşın dediği ise xo012d. Arkadaşın dediğinde GTX 850M var.

Wifi sorunu yaşıyormusunuz peki ? Ben pcdepodan alicaktim ama site delirdi fiyat bi dusuyo bi artiyor hata var diyorlar , ucuza alinca da para istiyorlarmış

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı