1 Adet ölü piksel için değişime değeri mi?

Benim aldığım monitörde de vardı. Hiç üzerine hafiften bastırıp hayata döndürmeyi denediniz mi? Ben bu şekilde normale çevirdim. Hatta 2 ay sonra tekrardan çıktı bu sefer silgiyle bastırıp hayata döndürdüm ve dönüş o dönüş maşallah hala hayatta kendisi. Bence sizde bir deneyin derim. Tabi çokta abartmadan bastırın ve düzelmiyorsa da zorlamayın. Ki düzelmezse de yerinizde olsam garantiye gönderirim. Neden sıfır aldığım ürünü kusurlu kullanayım ki? Ayrıca bazıları kutu olayına çok takılmış her aldığımız ürünün kutusunu saklamaya kalkarsak ev kutudan geçilmez. Allah'ın kutusunu bu kadar abartmayın. Ürünü kargoda zarar görmeyecek bir şekilde herhangi başka bir kutuya garanti belgeleriyle, kablolarıyla koyup yollayın sorun çıkaracaklarını sanmam. Baktınız değişim yapmadılar şikayetvar üzerinden şikayette bulunun.

O zaman yine gönderir.
Yeni gelende tekrar çıkabilir. Maldan yararlanamama hakkı doğar servis birebir değişim veya para iadesi yapmak zorunda kalır. Bunun olması için kullanıcının eksiksiz aksesuar ve kutuyu teslim etmesi gerekir. Bu karar verildikten sonra (değişim kararı) ürünün onarımı yapılmaz.

Yeni gelende tekrar çıkabilir. Maldan yararlanamama hakkı doğar servis birebir değişim veya para iadesi yapmak zorunda kalır. Bunun olması için kullanıcının eksiksiz aksesuar ve kutuyu teslim etmesi gerekir. Bu karar verildikten sonra (değişim kararı) ürünün onarımı yapılmaz.
Ben cümlenizin tamamına demedim.Alıntıladığım cümleye dedim.

Ben cümlenizin tamamına demedim.Alıntıladığım cümleye dedim.
1 piksel hatasından gönderdi geldi bir baktı 2. piksel hatası daha var bir daha gönderir ise Tüketici hakkı nedeniyle yukarıda dediklerim yapılır.

Bugün PTT kargo ile monitörüm geldi. Testte 1 adet sol altta noktanın azıcık fazlası bir ölü piksel çıktı. Sizce değişmeli miyim? Bana sorun olmaz ama sizin fikrinizi duymak isterim. Hepsiburada üzerinden elmacık diye bir satıcıdan aldım eğer garantiye göndermek istesem nasıl bir yol izlemem gerek? (Nereyi arayacağım kargolamayı kime yapacağım) bir de ben bunun kutusunu çöpe attım kargoyu kabul ederler mi? Çok büyüktü kutusu?
Kesinlikle 1 ölü piksel bile olsa geri iade edilmeli sonuçta bana kimse daha az para alayım demiyor rahatsız etmesede değisim isterim ama sen kutuyu çöpe atmissin o yüzden güle güle kullan böyle konu açıp canını sıkarsın sadece.

Arkadaşlar kutuyu atmıştım atmasına ama kapının önündeydi. Hemen geri aldım kutuyu sadece içindeki bir parça köpük kırıldı. Ölü piksel duruyor ama görmezden geliyorum çünkü pc yi açmak için 2 ay bekledim bir daha uğraşmak istemiyorum. Şu an 1 ölü pikselle iyi durumda efsane monitör. Diyelim ki 3 4 ay kullandım sonrasında ölü pikseller arttı yine geri verme hakkım var değil mi? (Özür dilerim ban yediğim için yazamadım uzun bir süre)

Arkadaşlar kutuyu atmıştım atmasına ama kapının önündeydi. Hemen geri aldım kutuyu sadece içindeki bir parça köpük kırıldı. Ölü piksel duruyor ama görmezden geliyorum çünkü pc yi açmak için 2 ay bekledim bir daha uğraşmak istemiyorum. Şu an 1 ölü pikselle iyi durumda efsane monitör. Diyelim ki 3 4 ay kullandım sonrasında ölü pikseller arttı yine geri verme hakkım var değil mi? (Özür dilerim ban yediğim için yazamadım uzun bir süre)
Evet, garanti süresi boyunca geri gönderebilirsin. Ancak ölü piksel artığında öyle yap, zira kabul etmeyebilirler.

Eğer fatura kişi adına düzenlendiyse ilk 180 gün içerisinde tüm aksesuarlar ile teslim etmek şartıyla değişim veya iade talep edebilirsin. Servise verirken söylemeyi unutma. Onun haricinde en az 2 yıl garanti kapsamındadır ve bu süreç içerisinde ücretsiz onarım yaptırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı