AOC C24G1 1 adet ölü piksel var

  • Konuyu başlatan Surm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.313
Silgi ile bastırın düzelir diyen arkadaş haklı arkadaşlar, 3-4 sene kadar önce AOG ekranımda 1 adet ölü piksel vardı, internette baktım masaj yapar gibi hafiften ovalayın gibi bir yazı vardı denedim düzelmişti. Ama tam olarak ölü piksel denir mi bilmem sadece beyaz ışık veriyordu renk göstermiyordu. İnternette baktığımda ölü piksel yazıyor ama karanlık değildi yani. Son aldığım ekranda da ölü piksel çıkmıştı o karanlıktı, beni rahatsız etmeyen bir yerde ve çok aşırı dikkat etmedikçe gözükmediği için hala evde kullanıyorum.
 
Yani biraz daha deniycem olmazsa öyle yapıcam bakalım g-sync hallettim bu arada.
Ben 6 ay kadar AOC 24G2U modelini ölü pikselli olarak kullandım. Aynı şekilde çerçeveye çok yakın bir konumdaydı. Yayılma, büyüme gibi şeyler olmadı. Takıntılı biri değilseniz bir yerden sonra hiç umursamıyorsunuz. Ama eğer takıntılıysanız kesinlikle iade ediniz.
 
Ben 6 ay kadar AOC 24G2U modelini ölü pikselli olarak kullandım. Aynı şekilde çerçeveye çok yakın bir konumdaydı. Yayılma, büyüme gibi şeyler olmadı. Takıntılı biri değilseniz bir yerden sonra hiç umursamıyorsunuz. Ama eğer takıntılıysanız kesinlikle iade ediniz.
Yok dostum oyun oynarken birşey izlerken pek oraya odaklanmıyorum sadece arada bakıyorum zaten çok yukarda ve solda olduğu için dibine girmedikçe göremiyorum zaten fazla vakit ayıramadığım için ara ara PC başına oturabiliyorum. Bende pek sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı