1 adet ölü pikselden bir şey olur mu?

Çoğalabiliyor denilen safsata tamamen insanları korkutma amaçlıdır. Öyle bir şey yok, hatta örnek olarak kendimde main monitörüm 4 yıllık 1 ölü piksel duruyor hiç iplemedim bile.
Değişebiliyor hocam bu durum. Ama çoğalabilme durumu var. Bazı konularda görüyorum. Siz de çoğalmamıştır ama belki siz bunu dediğiniz zaman o kişide çoğalabilir. Biz insanları korkutmak amaçlı yapmıyoruz. Garanti olarak gidip garantiye verirse içi rahat olur.

İtopya.com mağazasından ViewSonic VX2428 modelini satın aldım. Bir adet ölü piksel çıktı. Uzun zaman sonra monitör değiştiğim için içime hiç sinmedi sizce iade edeyim mi? Vatan Bilgisayar sanırsam test yaparak satıyor yanlış bilmiyorsam.
Hocam sonuçta ölü piksel bir ürün kusurudur, bence iade mantıklı kusurlu ürün durumunda.

Çoğalabiliyor denilen safsata tamamen insanları korkutma amaçlıdır. Öyle bir şey yok, hatta örnek olarak kendimde main monitörüm 4 yıllık 1 ölü piksel duruyor hiç iplemedim bile.
Elbette ama ben ürünü sıfır aldım

Bir şey olmaz diyerek kullanmaya devam etmemesi için söyledim. Yeter ki çözüm bulunsun.
Bir ölü piksele değişim yapılmıyormuş sadece cayma hakkım var yeni aldığım için

O minik piksel gün geçtikçe gözünüze daha çok batacak.
Sırf aklıma takılıyor diye zaten içime sinmiyor çünkü

Elbette ama ben ürünü sıfır aldım

Bir ölü piksele değişim yapılmıyormuş sadece cayma hakkım var yeni aldığım için

Sırf aklıma takılıyor diye zaten içime sinmiyor çünkü
Size ürünün tek vadettiği şey görüntü vermek onu da yapamıyor ise bence iade edilmeli. Ha tabi piyasa fiyatının çok çok altına aldıysanız belki alttan alınabilecek bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı