1 ayda kas yapılır mı?

Protein tozu almana gerek yok zaten yenisin. Biraz tavukla falan yeterli proteini alırsın. 1 ayda aman aman değişim olmaz ama farkedersin. Asıl değişim 6 ay-1 yıl civarlarında olur. Anahtar düzenli ve disiplinli olmakta.

Genetik olarak kas kazanmaya çok yatkınsan bile 1 ayda görünüş olarak çok bir değişim gözlemleyemezsin. Gücündeki artışı fark edersin az çok.

1 ayda tabii ki yapılmaz ama ne kadar etkiler ve kullanım protein tozuyla birlikte?

1 ayda aletleri, formu bile tam çözemezsin 3 ay içinde biraz biraz vücut hafif diyette yapıyorsan şekillenir.

Kas yapım süreci yıllar alan bir aktivitedir dostum kısa vadeli olarak sadece hareketleri öğrenirsin, ayrıca protein tozu sadece günlük alman gereken proteini tamamlamak için kullanabileceğin bir ek besindir doğrudan kas gelişim sürecini etkilemez, bu konu hakkında Ağırsağlam'ın web sitesinde bulunan makaleleri okumanı öneririm.

Genetik olarak kas kazanmaya çok yatkınsan bile 1 ayda görünüş olarak çok bir değişim gözlemleyemezsin. Gücündeki artışı fark edersin az çok.

Görünüş değil güç artışı olsun yeterli benim için. Kaslarım aşırı güçsüz.

Protein tozu almana gerek yok zaten yenisin. Biraz tavukla falan yeterli proteini alırsın. 1 ayda aman aman değişim olmaz ama farkedersin. Asıl değişim 6 ay-1 yıl civarlarında olur. Anahtar düzenli ve disiplinli olmakta.
Güç artışı farkettirir mi 1 ayda?

Görünüş değil güç artışı olsun yeterli benim için. Kaslarım aşırı güçsüz.

Güç artışı farkettirir mi 1 ayda?
Günlük hayatta hissedeceğin şekilde güç artışı pek olmaz, salondaki ağırlıkların artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı