1 ayda vücut gelişir mi?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Devam edeceğim ama malum yaz tatilinin bitmesine 1 ay kalmış. Okul başlayana kadar az da olsa bir fark yaşanır mı?

Hocam fark yaşayacağınızı sanmıyorum, uzun süreli çalışma sonucu bir şeyler elde edersiniz.

Yeni başlıyorsan zaten 1 ayda anca hissetmeye başlarsın kaslarındaki asıl hareketi. Yani performans olarak ilerleme olabilir ama görsel olarak 1 ayda pek bir değişim yaşayamazsın.

Yeni başlıyorsan zaten 1 ayda anca hissetmeye başlarsın kaslarındaki asıl hareketi. Yani performans olarak ilerleme olabilir ama görsel olarak 1 ayda pek bir değişim yaşayamazsın.
Öyle aşırı şişsin falan istemiyorum natural benim için yeteri görüntüde iyileşme kaç ayda başlar?

Hiçbir şey olmaz ellerinde nasır bile çıkmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devam edeceğim ama malum yaz tatilinin bitmesine 1 ay kalmış. Okul başlayana kadar az da olsa bir fark yaşanır mı?

Öyle olsa herkes six pack olurdu. Kilo vermeden ve 1-2 yıl kas yapmadan hiçbir şey olmaz be hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…