1 aydır geçmeyen öksürük

Anakin.Skywalker

Hectopat
Merhaba, seçimden 1 hafta önce 20 Mayıs gibi hastalanmıştım. Soğuk algınlığı gibiydi ve ateşim vardı 3 gün sonra iyileştim bünyem sağlamdır. İştahım yerine geldiydi ve bayağı yiyordum aradan 1 gün geçti ağır bir öksürük gelmeye başladı. Yaklaşık 1 aydır sadece balgamlı öksürük var bıktım artık, düzenli bir sporcuydum spor hayatımda mahvoldu etkinliklerden geri kaldım gidemedim. 4 kere doktora gittim sağlık ocağı, kulak burun boğazcı, göğüs hastalıkları. Hepsi ilaç verdi ve kullandım. Antibiyotik ve ilaç içmekten bünyem iyice çöktü kilo veriyorum ve halsiz hissediyorum psikolojim de bozuldu. Ne yapmam lazım?

Eğer sadece öksürük ise bende de aynı sorum var çok uzun süredir prospan diye bir ilaç var onu doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz ben onu kullanıyorum.

Eğer sadece öksürük ise bende de aynı sorum var çok uzun süredir prospan diye bir ilaç var onu doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz ben onu kullanıyorum.
Hocam aniden geliyor geldimi 1 buçuk saat öksürtüyor kriz şeklinde, hatta dün annem söyleyince fark ettim o kadar nefessiz kalmışım ki gözlerim kan çanağına dönmüştü. Öksürmekten sırtım göğsüm karnım her yerime ağrı giriyor sizinde mi böyle?
İlacı doktora gittiğimde soracağım teşekkürler.

Hocam aniden geliyor geldimi 1 buçuk saat öksürtüyor kriz şeklinde, hatta dün annem söyleyince fark ettim o kadar nefessiz kalmışım ki gözlerim kan çanağına dönmüştü. Öksürmekten sırtım göğsüm karnım her yerime ağrı giriyor sizinde mi böyle?
İlacı doktora gittiğimde soracağım teşekkürler.

Evet mesela bir 10 dakika yüksek tempolu bisiklet sürünce yaklaşık 1 saat boyunca balgamın öksürük geliyor ilacı içmezsem yavaşça şiddeti azalıyor ve 1 saat sonunda iyice bitiyor.

Kaç yaşındaydın?

Kullandığın tüm kontrollü zehirleri tarif ve sürelerine uygun olarak kullandığın halde geçmedi?

Balgam rengi?

1.ilaç için soruyorsanız ölçeğine göre her yaş kullanabiliyor.
2. söylediğinizi anlamadım
3. şeffaf bazen de sarı.

1.ilaç için soruyorsanız ölçeğine göre her yaş kullanabiliyor.
2. söylediğinizi anlamadım
3. şeffaf bazen de sarı.
1. Kaç yaşındasın sorusu ölçekle ilgili değil, kaç yaşındasın?
2. İlaçları sana verilen miktar ve sürelerde tamamladın mı, bazen iyileştim diyip bırakıyor insanlar.
3. Sigara tüketmiyorsun o zaman.

20 yaşındayım
Doktor ne verdiyse hepsini kullandım düzelmedi
Sarı genellikle
Sigara tüketmiyorum sporcuyum.
Benzer olayı 2 yıldır gözlemliyorum çeşitli yaş gruplarında, ailemden olan insanlarda da. Henüz bir çözüm bulamadılar kalıcı, sadece çam kozalağı balı ile öksürüğü/boğaz gıcığını düzelten var. Astra veya Biontec'in var mı, kaçar tane?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı