1 Aylık ikinci el MSI 570 950₺'ye alınır mı?

Ne alakası var kardeşim? 1 Aylık kart neden satılmasın? Adam faturayı garantiyi veriyorum diyor.

Misal ben bu günlerde kart bakıyorum. 3 4 aya kadar parayı denkleştirip laptop alacağım fakat şu an kartım bozuldu ve kart almam gerek. Rx 580 alacağım sıfır. Para denkleşince mis gibi satacağım belki 3 ay belki 1 ay.

Benim ilanımı görünce de diyecekler yok mining yok bilmemneing. Al diyorum 2 3 ay sonra 300 400 lira aşağısına satacağımı bilerek kart alıyorum olamaz mı? Garanti var fatura var sorun çıkarsa verirsin garantiye..

O kadar ön yargılı olmayın o alınmaz bu alınmaz..

Ne alakası var kardeşim? 1 Aylık kart neden satılmasın? Adam faturayı garantiyi veriyorum diyor.

Misal ben bu günlerde kart bakıyorum. 3 4 aya kadar parayı denkleştirip laptop alacağım fakat şu an kartım bozuldu ve kart almam gerek. Rx 580 alacağım sıfır. Para denkleşince mis gibi satacağım belki 3 ay belki 1 ay.

Benim ilanımı görünce de diyecekler yok mining yok bilmemneing. Al diyorum 2 3 ay sonra 300 400 lira aşağısına satacağımı bilerek kart alıyorum olamaz mı? Garanti var fatura var sorun çıkarsa verirsin garantiye..

O kadar ön yargılı olmayın o alınmaz bu alınmaz..
Valla forumda gereksiz bir ön yargı var. Adamlar yarı yarıya ucuz bile bulsa almayıp sıfır arıyolar. Kasaya taktıkdan sonra içinde duracak bir parça sonuç olarak sıfırmış ikinci elmiş ne farkeder. Sanki sıfır olunca 30 FPS farkediyor. 2.elde harddisk dışında her türlü parça alınır, o da çok hassas parça olduğu için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı