Satılık 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate kodu 50 TL

Hocam bu kodların son kullanma tarihleri hakkında bilginiz var mıdır?
Mesela ben 12 tane aldım, bir yıl boyunca bittikçe basacağım diyelim. Kodun de-aktif olma ihtimali nedir?
Kodun de-aktif olması söz konusu değil. Son kullanım tarihi Aralık 2022'dir. En fazla 7 adet alabilirsiniz. Her bittiğinde tekrar tekrar kullanabilirsiniz.
Discord nitroyu önceden nitro olan hesapta kullanabiliyormuyuz?
Maalesef, Discord Nitro sadece daha önce Nitro sahibi olmamız kişilere özel.

Arkadaşlar tekrardan kod aldım, kod'da sorun çıkınca arkadaş ilgilenip yenisini verdi. Kesinlikle çok güvenilir satıcı. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar tekrardan kod aldım, kod'da sorun çıkınca arkadaş ilgilenip yenisini verdi. Kesinlikle çok güvenilir satıcı. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum olumlu yorumunuz için. Kusura bakmayın oluşan sorun için. İyi günler, iyi oyunlar dilerim

@kaane hocama Discord'dan ulaştım, ödeme sonrası kodu saniyeler içerisinde tarafıma ulaştırdı ve sorunsuz bir şekilde kodu kullandım. Güvenilir ve hızlı bir alışveriş oldu, teşekkürler.

İstek yolladım hocam.
Arkadaş ilgilendi sağ olsun, güvenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…