- Makaleler
- 1
Bu güzel yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi oyunlar dilerim!Oldukça nazik ve çok hızlı ilgilendi. Kesinlikle öneririm.
Bu güzel yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi oyunlar dilerim!Oldukça nazik ve çok hızlı ilgilendi. Kesinlikle öneririm.
Bu güzel yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi oyunlar dilerim!![]()
Satış 6 ay boyunca aktif olacak. Yani Aralık 2022'ye kadar kod satışı devam ediyor.Hala aktif mi satışınız? Bir de DC Nitro veriyor mu hala? DC için önceden Nitro kullanılmış hesap olsa sorun olmaz değil mi?
Satış 6 ay boyunca aktif olacak. Yani aralık 2022'ye kadar kod satışı devam ediyor.
Discord Nitro sadece ilk defa Nitro kullanacak üyelere özeldir.
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate satıyorum.
hiçbir engel olmadan daha önceden kod kullandığınız hesapta istediğiniz gibi kullanabilirsiniz!
- Çalışmayan kod yoktur, çalışmıyorsa yenisi verilecektir.
- Kodu etkinleştirmek için kart bilgisi girilmeli, içinde 2-3 TL bulunan bir sanal kart ile halledebilirsiniz.
- Kodu kullandıktan sonra size Discord için 3 aylık Nitro kodu vermektedir.
- Birden fazla kod alırsanız üst üste kullanabilirsiniz.
- Daha önceden kod kullandığınız hesapta kullanabilirsiniz.
1 adet 1 aylık Game Pass Ultimate kodu 8 TL.
Toplu alımlar için indirim yapılır.
Güncel stok: 100+
Ödeme: Papara, ininal veya havale/eft.
Discord: Kaaniergul#9528 (ekleyemediyseniz Discord adresinizi yazabilirsiniz.)
Discord adresiniz yoksa farklı bir iletişim adresinizi yazabilirsiniz, anında geri döneceğim.
Satış 6 ay boyunca aktif olacak. Yani aralık 2022'ye kadar kod satışı devam ediyor.
Kodu teslim ettim. Birazcık işim olduğu için sadece 30 dakika geciktim kusura bakmayın, ama tavrınız hiç hoş değildi.Kodu atacak mısınız artık?
Hocam size diyorum DC'den para gönderimini yaptım hala kodu göndermediniz.
Gönderecek misiniz göndermeyecek misiniz?
İstek gönderdim.Stok var mı?
Berhan#8472
Yazarsanız sevinirim.
Çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir yorum yapmışsınız. Tekrardan görüşmek dileğiyleKod sağlam, satıcı ilgili. Teşekkür ederim kendisine tekrardan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.