1 bilgisayarı 2 kişi kullanabilir mi?

Moneyinthepower

Kilopat
Başlıkta tam anlatamamış olabilirim. 1 adet bilgisayarı 2 monitör, 2 klavye, 2 fare ile kullanmak mümkün mü?

1 kişi 1 monitör kullanacak diğeri farklı klavye ve fareyi, monitörü kullanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayali iki OS daha açıp bir tanesine birini diğerine diğerini yönettirebilirsin diye düşünüyorum, yani bilgisayar içerisinde VMWare gibi programlarla iki tane daha işletim sistemi oluşturup çalıştıracaksın ve bu işletim sistemlerini de iki farklı klavye ve fare ile yöneteceksin. Olabilir, yapılamayacak gibi durmuyor ama tek bir Windows'u iki kişi kullanamaz. Aynı zamanda sıradan bir bilgisayarda bu dediğim işlemi yapamazsın.

Hayali iki OS daha açıp bir tanesine birini diğerine diğerini yönettirebilirsin diye düşünüyorum, yani bilgisayar içerisinde VMWare gibi programlarla iki tane daha işletim sistemi oluşturup çalıştıracaksın ve bu işletim sistemlerini de iki farklı klavye ve fare ile yöneteceksin. Olabilir, yapılamayacak gibi durmuyor ama tek bir Windows'u iki kişi kullanamaz. Aynı zamanda sıradan bir bilgisayarda bu dediğim işlemi yapamazsın.
VMware ile yapılabilecek bir şey değil bu çünkü iki fare bağladığınızda Windows bunu sadece tek fare olarak algılayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı