AYT ve TYT'ye nasıl çalışılmalı?

3BitBeyin

Femtopat
Daha fazla  
Korkulu rüyam AYT ve TYT kapıya dayandı. Daha önce ders çalışma ihtiyacı duymadım, hep notlarım yüksekti fakat bu sınavlara çalışmam lazım. Bu tarihte başlasam nasıl çalışmaya başlamalıyım ve neler yapmalıyım? Mesela günde kaç saat ders çalışmalıyım ve bir derse kaç saat vermeliyim? Önerileriniz ve sizde işe yarayan ders çalışma teknikleriniz varsa yazın, hepsini deneyebilecek kadar aciz bir durumdayım.

Edit: Sayısal bölüm seçeceğim.

Son düzenleme:
Program yapmazsam da her gün çıkacak konulardan rastgele bir tanesini seçip mi çalışayım? :D

Sırasıyla çalışın hocam. İlk gün matematik çalışın sonra hazır hissedince farklı derslere yönelin gibi gibi. Sizi tanımadığım için kişisel bir öneri yapamam. Bende başlarda bekliyordum program yapmayı. Ama baktım olmuyor. Oturdum masa başına çalışmaya başladım. Hala da program yapmıyorum. Bazen arada günlük program yapıyorum o kadar.

Sırasıyla çalışın hocam. İlk gün matematik çalışın sonra hazır hissedince farklı derslere yönelin gibi gibi. Sizi tanımadığım için kişisel bir öneri yapamam. Bende başlarda bekliyordum program yapmayı. Ama baktım olmuyor. Oturdum masa başına çalışmaya başladım. Hala da program yapmıyorum. Bazen arada günlük program yapıyorum o kadar.
Teşekkürler hocam umarım yarım başlarım bir konudan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı