Yanlış o zaman neden birçok silindir kullanılıyor sıra önemli olan eğer silindir sayısı arttırılırsa silindir başına düşen stres azalır. Motor daha da devir çevirebilir ve üstelik diğer motorlarda değişim sağlamıyorsa bile benim motorumda sağlayacak çünkü dünyada bile var olmayan dirsekli bir krank sistemi hazırladım 1 tur dönmesi için 1 tur çevirmesine gerek kalmayan bir sistem ve üstelik o zaman tek silindirli motor 4000 devir çevirirken 16 silindirli yarış arabası motorları enden 15bin devir çeviriyor aynı sistemi 1 silindirliye koy bir de 2 silindirliye çevireceği devir ve stres azalır 1 silindirli motor 1000RPM için silindir başına 16, 6-2 patlama gerçekleşirken sen yükü ikiye böler isen bak bakalım nasıl değişiyor. Bilip bilmeden konuşmayın ha inanmıyor musun git bak orada mühendislik neredeyse tüm hesaplamalar var işin içine strokslar ölü noktalar ve yerçekimine kadar hatta g kuvvetleri eğilimler miller işin potansiyelden kinetik kuvvetlerine kadar tüm hesapları yapardım ama daha da seni dibe batırmamak için susmayı tercih edeceğim.
Bu arada söylediklerim yanlış ise bile ki söylediğim her şey doğru bundan adım gibi eminim işlemler bunu söylüyor ciddi ciddi yanlışsa bile benim tasarladığım krank sistemi için her şey doğru çünkü tamamen bağımsız bir sistem anlatabiliyor muyum?
Ne de olsa bir mühendis kolay yetişmiyor.