1 Dilek hakkınız var

Güzel bir mesaj var burada! Her şeyin bir bedeli vardır. Ben şunu elde etmek istiyorum ve bunu nasıl yaparım sorusunu sorarken, kendinize ben bunu ne pahasına istiyorum diye sorun. Ne için çabaladığını bilmek kadar ne feda ettiğini de bilmek gerek. Zaman, gençlik, sağlık, huzur, aile... Neyden feragat edeceksin?

Güzel bir mesaj var burada! Her şeyin bir bedeli vardır. Ben şunu elde etmek istiyorum ve bunu nasıl yaparım sorusunu sorarken, kendinize ben bunu ne pahasına istiyorum diye sorun. Ne için çabaladığını bilmek kadar ne fade ettiğini debilmek gerek. Zaman, gençlik, sağlık, huzur, aile... Neyden feragat edeceksin?
Hiçbiri yok ki feda edelim. Hepimiz bu bataklıkta elimizde kalan tek şeyi yani hayal gücümüzü kullanıyoruz.

1 Dilek hakkınız var ama bir şartla.
Örnek: 1milyon TL istiyorum ben de diyeğimki kabul üstüne 1 milyon dolar bozuk para yağıcak ve ölüceksin bunun gibi cevaplarınızı bekliyorum.
Not: Porçaydan alınmıştır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valhalaya gitmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı