1 Dilek hakkınız var

İstediğim anda zamanı "geri almadan önceki bilincimle" istediğim güne geri almayı dilerdim. 2008 yılına geri dönüp bilgisayar oyunu oynamak için buluşma planını reddettiğim kız arkadaşımın o planını kabul ederdim. Böylece o akşam başka birinin arabasında kaza geçirip ölmemiş olurdu...

@UBerk sakın! başkalarını bekle, onların hayallerini sabote edersin.

Sabah sabah moralimi bozdun reis.

İstediğim anda zamanı "geri almadan önceki bilincimle" istediğim güne geri almayı dilerdim. 2008 yılına geri dönüp bilgisayar oyunu oynamak için buluşma planını reddettiğim ve tartıştığım kız arkadaşımın o planını kabul ederdim. Böylece o akşam başka birinin arabasında kaza geçirip ölmemiş olurdu...

@UBerk Sakın! Başkalarını bekle, onların hayallerini sabote edersin.
Amacım hayal sabote etmek değil. Buradaki içerik biri hayal yazıyor diğeri ise karşıtını yazıyor. Zaten bu eğlenilecek bir hayal değil. :(

İstediğim anda zamanı "geri almadan önceki bilincimle" istediğim güne geri almayı dilerdim. 2008 yılına geri dönüp bilgisayar oyunu oynamak için buluşma planını reddettiğim ve tartıştığım kız arkadaşımın o planını kabul ederdim. Böylece o akşam başka birinin arabasında kaza geçirip ölmemiş olurdu...

@UBerk sakın! başkalarını bekle, onların hayallerini sabote edersin.

Şerefsiz cin adlı videoyu izle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı