1 dolar 10.35 TL

Hadi ben alabiliyorum, komşum alabiliyor mu? Sokakta çalışan kağıt toplayıcı evine meyve suyu alabiliyor mu? İşciler çocuklarına oyuncak alabiliyor mu? Söylesene, savunduğun hükümet bu ülkeye neler çektirdi. Zorlar seni değil mi? Çünkü sen ve senin gibiler sadece at gözlüğü takarak yaşarsınız. Yazık size, sizin gibilerin ailesine. Yazık, bu ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun, bu zihniyete sahip olan herkese yazıklar olsun!
Kağıt toplayıcı bu kadar sıkıntı ediyor mu bunu rahatınıza batmışsınız herkes başıma siyasetçi olmuş şimdi de bana malum damgası koyuyorsun. Herkes alabilir demedim zaten genelde asgari ücretliler alamaz ve Amerika'da asgari ücretlilere vasıfsız eleman denir, bunları bilmeden laf atıyorsun malum partili damgası koyuyorsun dellendireceksin adamı.

Söz sizde bir şey demiyorum

dolar.PNG

Kardeşim ne ironisi lütfen bir insanın fikirlerine böyle demeyin cidden küçük düşürücü bir hareket bu. Ciddi diyorum bu hükümet şu an onu amaçlıyor olacak demiyorum fakat onu amaçlıyor şu an durumlar çok kötü maalesef.. Ocakta iyi zamlar gelcek beklemede kal!
Ne diyim Allah akıl fikir versin inşallah. :D

İyiye gidiyor dolardan bakma olaya ihracat artıyor.

Dalga mı geçiyorsun?

Dolar yükseldiğinde resmen her şeyin fiyatı artıyor çünkü dışa bağlıyız sıfır her şeyin fiyatı artıyor 2. elcilerde haklı olarak sıfır fiyata kıyasla kendi malının fiyatını yükseltiyor, bunu gören herkes sırayla her şeyin fiyatını yükseltiyor, binalar burada yapılıyor, mesela malzemeler gene ithalat ediliyor, hadi gene bina yaptılar fiyatı 500000 olsun dolar arttığın adama sanki periler söylüyormuş gibi fiyatı arttırıyor, sadece sıfır eşya ithalat değil halk ve düşünce yapısı olarak bile dolara bağlıyız, mesela kendimden örnek vereyim benim motorum var, dolar arttığında sıfır fiyatı da artıyor, diğer motorlarında artıyor, bende arttırıyorum, dolar her oynaması tüm piyasayı etkiliyor.
Kağıt toplayıcı bu kadar sıkıntı ediyor mu bunu rahatınıza batmışsınız herkes başıma siyasetçi olmuş şimdi de bana malum damgası koyuyorsun. Herkes alabilir demedim zaten genelde asgari ücretliler alamaz ve Amerika'da asgari ücretlilere vasıfsız eleman denir, bunları bilmeden laf atıyorsun malum partili damgası koyuyorsun dellendireceksin adamı.
@kagan01 (Ak troll) join the game.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı