1 dolar 10.35 TL

Yorumlarını ve öngörülerini beğeniyorum. Adam kendini bu konuma hazırlamış gibi bir şey zaten. Sürekli ekonomi reformlarından söz ediyor
Buna istinaden her şeyi kendisine devretme ve ekonomi bakanı olması gerektiği fikri çok yetersiz değil mi? Ayrıca kendisi pratikte ne kadar iyi olduğunu gösteren politikalar üretebilmiş midir? Teorikte demiyorum.

Hocam niye geldin Türkiye'ye geri?
İngiltere'de sabit bir düzenim yoktu ve tatsız işlerde çalışıyordum. Yani tatsız dediğim küçümsemediğim ama bana göre olmayan ve emeğin ucuz olduğu işler, Kebapçıda mutfak elemanı olmak gibi depoda çalışmak gibi burgercide bulaşıkçı ve mutfak elemanı olmak gibi gibi. Ayrıca depo hariç tüm bu işlerin mesaisi de 12 saatti ve ben sadece düşünerek bile çok yıpratıyordum kendimi.

Daha önce iş deneyimim ve tempoya alışkanlığım da yoktu. Bir süre taşındım ve taşındıkça gördüm ki hiç düzenim yok. 1-2 ay işsiz kaldım o da çok etkiledi. Az çok sevdiğim 2 iş oldu biri depoydu onda İngiliz firması olması ve daha az tahribatla iş yapmak iyiydi. Diğeri de yemek kuryeliğiydi ama hem elektrikli bisikletimi çaldılar hem de bir noktada uygulamadan bana çok iş düşmemeye başladı.

Orda bir hafta köyde karavanla bile yaşadım ve bir noktada napıyorum ben İngiltere güçlü bir ekonomiye sahip osla bile iyi yaşamıyorum dedim. Aİlemin yanına döneyim bi işte çalışmadan bir süre kendimi eğitirim dedim. Aklımda blender öğrenip 3d modelleme ve animasyon uzmanı olmak vardı.

6 ay önce İngiltereden döndüm ve 2-3 ay güzel geçti Blenderda 3dnin temellerini attım ama son 2-3 aydır doomer bir şekilde takılıp baktimi öldürüyorum. Umarım kafamı tekrar toplayıp modelleme ve animasyonu iyice öğrenir ardından paramı kazanmaya başlarım.

Biraz fazla uzun yazmış olabilirim ama bu konular benim için çok duygu yüklü.

Buna istinaden her şeyi kendisine devretme ve ekonomi bakanı olması gerektiği fikri çok yetersiz değil mi? Ayrıca kendisi pratikte ne kadar iyi olduğunu gösteren politikalar üretebilmiş midir? Teorikte demiyorum.
Dediklerinize hak veriyorum fakat daha iyi bir alternatif görüyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı