1 dolar 19 TL oldu

Aslında faize bu kadar muhalif olmasalardı sadece faize karşı olmadıklarını belli etmeseler bile dolar bu seviyelere gelmezdi. yıllarca ekonomistler faize bu kadar sert karşı çıkmayın diye binlerce kez uyardılar ama dinlemediler. dindarlarla arada konuştuğumda islam dinini referans aldığını söylüyorlar akp nin, gerçekten faize karşı çıkmalarının bütün nedeni bumuydu diye düşündüm bir ara. aslında hz muhammedin bile faize karşı çıkmasının tek nedeni "faizden enflasyon üzerinde çok ciddi kazanç sağlamaktı" bunlar enflasyonun çok altında faiz vermeye başladılar. yani yaptıkları islam dini ile uyumlu değildi. başka bişey dinle ekonomi bu devirde zaten yönetilemez.

Ya bu .APK sevdalılarının cidden beyni çalışmıyor. Faiz haramsa, bankalar miletten neden o kadar faiz alıyor?? Önce bankalardaki faizi kaldırsın o zaman. Cidden çok tilt ya.

Faiz bir tek vatandaşa haram zaten hani şu 5'li çeteye helal olan faizden bahsediyoruz burada şu an biz değil mi

Devrim Akyıl :
"23.46 kısa vadede minimum gitmesi gereken hedef olarak görüyorum."
" 33-39-44 TL ise orta ve uzun vadede ulaşılması görünen hedefler"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da yeni mi türedi? Bende video çekip YouTube'a yükleyeyim o zaman her dolar tahminim tutuyor herkes ekonomist olmuş maşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
KK aday olduğu için 3-4 sene daha inanç,umut askıya alındı. Hadi görüşürüz

Ben de KK'nin aday olmasini istemiyorum ama basa gecmeden ne yapacagini bilemeyiz. Bizim halkimizin en buyuk eksigi bu zaten. Oy verme ve dolayisiyla secme yetkisi halkta, begenmezsen bir sonraki secimde degistirirsin. Boylece basa gecen kisi isler kotuye giderse o koltuktan edilecegini bilir. Ancak bu olmazsa koltuk nasil olsa duruyor diye somurdukce somurur. Demokrasi olur sana oligarsi hatta diktatorluk. Mevcut durumda kimse bu hukumetten daha kotusunu yapamaz. Yarin Erdogan cikip Kurdistan'i ozerklestiriyoruz desin kimse karsi cikmaz ama bunu bir baskasi dese meclis izin vermez mesela. Isin ciddiyetini kavrayin artik KK var diye burun kivirma devrinde degiliz.

KK, Sn. Erdoğan'dan daha büyük tehdit bana göre. Seçilirse 1 sene boyunca istediği gibi at koşturacak. Alevileri bir kere herkesten kayıracak. HDPKK önünü güzel açacak. Özerklik sözü bile vereceğini düşünüyorum ben destek için. 20 senedir kaybeden bir muhafelet var. İntikam adı altında neler yapacaklarını az buçuk kestirebiliyor herkes. Adaylığını açıklayarak nasıl bencil, vatan millet düşünmediğini gösterdi zaten. Oy vermeye gitmeyeceğim, gidersem Sn.Erdoğan'a veririm.
Seçilir seçilmezse de ekonomi zortlayınca aglamasın kimse.
Seçilsede seçilmesede dolar artacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…