1 dolar 19 TL oldu

KK, Sn. Erdoğan'dan daha büyük tehdit bana göre. Seçilirse 1 sene boyunca istediği gibi at koşturacak. Alevileri bir kere herkesten kayıracak. HDPKK önünü güzel açacak. Özerklik sözü bile vereceğini düşünüyorum ben destek için.

Seçilsede seçilmesede dolar artacak zaten :D

Hayır şurada bulunduğun iddalar o kadar komik ve dayanaksız ki, HÜDAPAR ile AKP birlikteliğinden sonra asıl özerklik meseleleri kafana binecek hala burada ötüyorsun.

KK, Sn. Erdoğan'dan daha büyük tehdit bana göre. Seçilirse 1 sene boyunca istediği gibi at koşturacak. Alevileri bir kere herkesten kayıracak. HDPKK önünü güzel açacak. Özerklik sözü bile vereceğini düşünüyorum ben destek için.

Su an oy toplamak icin mecburen HDP'ye ilimli yaklasiyor. Adamlarin 8 milyon secmeni var, bu secmeni cope mi atacaksin? Sen toplamasan AKP toplayacak zaten. En azindan hukumet kanalina bas teroristin kardesini cikarmiyor. Ayrica senin derdin KK falan degil sen dum duz AKP'lisin. Keske bastan boyle deseydin de laf anlatmaya calismasaydik.

Su an oy toplamak icin mecburen HDP'ye ilimli yaklasiyor. Adamlarin 8 milyon secmeni var, bu secmeni cope mi atacaksin? Sen toplamasan AKP toplayacak zaten. En azindan hukumet kanalina bas teroristin kardesini cikarmiyor. Ayrica senin derdin KK falan degil sen dum duz AKP'lisin. Keske bastan boyle deseydin de laf anlatmaya calismasaydik.
He canım AKP'liyim ne güzel çözdün hemen. KK sevmeyen oy vermek istemeyen AKP'li oldu CHP'lilere göre. Bana göre Atatürk'ün 1 numaralı düşmanı CHP'yi işgal eden çetedir. Sıkışınca AKP, Erdoğan şunu yaptı bunu yaptı diyeceğinize 20 yıldır seçilemeyip hala koltukta oturan alevileri kürtleri kayırmaktan başka bir görevi olmayan adama tepki gösterseydiniz. Bizim milletten gençlikten bu yüzden bir cacık olacağı yok. Kendi taraflarındakilerin ne olduğunu bilmeden habire karşı taraflardan örnekler vererek olayı geçiştiriyorlar. Devam canım devam. Dolar 40 lira olsun bize bu yakışır. Ben ticaretimle zenginliğime zenginlik katarım olan garibana fakire olur.

Hayır şurada bulunduğun iddalar o kadar komik ve dayanaksız ki, HÜDAPAR ile AKP birlikteliğinden sonra asıl özerklik meseleleri kafana binecek hala burada ötüyorsun.
Hüdapar şimdimi çıktı ortaya? Karşı tarafa laf atmadan önce sen içindekileri bir çöz, objektif yaklaş. Karşı tarafın rengide tarafıda belli sen kendi tarafındaki fırıldaklıklara bir cevap bul. Gençlik KK'dan nefret ediyor. Bas bas bağırdı herkes ADAY OLMA! diye gitti aday oldu yine. Vatanperver adam canım :D

RTX 40 serisi fiyatları düşer diye bekliyordum ama en kısa sürede alım yapmalıyım anlaşılan.
Aksine herşeyin fiyatı artacak. PC, ev , araba ne alınacaksa alınmalı.

Atatürk'ün partisinin taraftarlarına bakar mısın kendi tarihini de bilmiyor.
KK 2010'da partiye geldi zaten öncesinde Anıtkabir'de meşale tutuyordu :D
AKP yakışır vallahi yakışır. Bu kafayla siz çiftçi bile olamazsınız. Devam

Parti başkanlığından bahsediyoruz 20 yıldır ne koltuğu ne anlatıyon kanka ya:d

He canım AKP'liyim ne güzel çözdün hemen. KK sevmeyen oy vermek istemeyen AKP'li oldu CHP'lilere göre. Bana göre Atatürk'ün 1 numaralı düşmanı CHP'yi işgal eden çetedir. Sıkışınca AKP, Erdoğan şunu yaptı bunu yaptı diyeceğinize 20 yıldır seçilemeyip hala koltukta oturan alevileri kürtleri kayırmaktan başka bir görevi olmayan adama tepki gösterseydiniz. Bizim milletten gençlikten bu yüzden bir cacık olacağı yok. Kendi taraflarındakilerin ne olduğunu bilmeden habire karşı taraflardan örnekler vererek olayı geçiştiriyorlar. Devam canım devam. Dolar 40 lira olsun bize bu yakışır. Ben ticaretimle zenginliğime zenginlik katarım olan garibana fakire olur.

Hüdapar şimdimi çıktı ortaya? Karşı tarafa laf atmadan önce sen içindekileri bir çöz, objektif yaklaş. Karşı tarafın rengide tarafıda belli sen kendi tarafındaki fırıldaklıklara bir cevap bul. Gençlik KK'dan nefret ediyor. Bas bas bağırdı herkes ADAY OLMA! diye gitti aday oldu yine. Vatanperver adam canım :D

Aksine herşeyin fiyatı artacak. PC, ev , araba ne alınacaksa alınmalı.

Anlamadigin nokta su, bu secimde Erdogan bir daha secilirse senin muhalif aday belirtecek bir sistemin bile kalmayacak. Bak ben sana ne diyorum, ben de KK'yi cok seven birisi degilim ama su an bu adama oy vermemek ile AKP'yi desteklemek ayni sey. Zira begenmezsen bir sonraki secimde degistirirsin ama Erdogan secildigi taktirde secim bile olmayabilir. Son cumlen nasil bir kafada oldugunu belirtiyor zaten. KK'ya odaklanmaktan karsisindaki adamin bu ulkeyi ne hale getirdigini bile gormuyorsunuz.

Dipnot:

Seytan gorse tovbe edecegi adamlara 3 kelime laf etmeyenler surekli KK'ya ve Ince'ye saldirir oldu ben de bundan yoruldum artik. Madem bu kadar Ataturkcusunuz o zaman ilk once Ataturk ve Turk ismini kurumlardan sildirenlere, Ataturk'e etmedigi hakaret kalmamasina ragmen o adamin cenazesine gidene, bu millete bile isteye yanlis dini ve tarihi asilayip kendi milletini Ataturk'e dusman edenlere, feto'yu ulkenin basina bela edip kandirildik diyenlere, andimizi kaldiranlara, ulkeyi araplastiranlara, kadinlari asagilayanlara, halki sefalet cekerken haram yiyip tahtlarda oturanlara, insanlar depremde olurken halen daha PR yapmaya calisanlara, askerinin basina cuval gecirilmesine izin verenlere, askerinin canli canli yakilmasina izin verenlere laf edeceksiniz. KK sutten cikmis ak kasik degil. Amma siz ulkeyi bu hale sokanlara agizini acmayin, ondan sonra baskalarina ama o boyle ama soyle diye saldirin. Oyle yagma yok. Bu secim cocuk oyuncagi degil. Herkes aklini basina alacak, kucuk hesaplarin yapilacagi bir durumda degiliz.

Son düzenleme:
Kk, Sn. Erdoğan'dan daha büyük tehdit bana göre. Seçilirse 1 sene boyunca istediği gibi at koşturacak. Alevileri bir kere herkesten kayıracak. Hdpkk önünü güzel açacak. Özerklik sözü bile vereceğini düşünüyorum ben destek için. 20 senedir kaybeden bir muhafelet var. İntikam adı altında neler yapacaklarını az buçuk kestirebiliyor herkes. Adaylığını açıklayarak nasıl bencil, vatan millet düşünmediğini gösterdi zaten. Oy vermeye gitmeyeceğim, gidersem sn. Erdoğan'a veririm.

Bu videoyu sana özel olarak hazırlamışlar eyy AKP'li troller izleyin izleyin!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyin ki kör gözünüz açılsın sağır olan kulaklarınız gerçekleri duysun 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşte size 3 tane yorum yaptım videolarla arşiv unutmaz Erdoğan! 🙂

Bu gidişle 20-30 bandını da görür işinde liyakat sahibi insanları çalıştırmazlarsa ve sadece doları baskılamaya yönelik girişimler de bulunurlarsa Elon Musk Mars'a çıkmadan bizim ülke de ki dolar kuru Mars'a çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı