1 dolar 19 TL oldu

8 yıl önce dolar ilk hareketlenmeye başladığında 'temiz ve saf insanlara çünkü işi bilen kimse siyasetçiye inanmaz" (dolar almayın) şeklinde yönlendirme yaptı akp ve özelde rte.. tabi gelinen noktada rte dinleyen aslında akp ye oy verenler değil bence tam tersine saf ve temiz vatandaş oldu ve malesef her zaman olduğu gibi iyiler hep kaybetti (ben iyi değilim bu arada)

Şu ülkeden umut beklemeyin artık. Dolar bu kadar kolay düşse malum parti şimdiden düşürür iyi oy toplardı seçime kadar.

Onlarin ekonomiyi toparlamak gibi bir derdi yok ki. Ekonomi boyleyken de kendi secmenini uyutabiliyor. Istese dusurur tabi ama 1 yilda olacak is degil zaten. 3-4 yil onceden yapmaya kalkismasi lazim o da kendilerine hizmet etmek icin yaptiklari her seyi yikmasi demek. Umut her zaman vardir, var olacaktir. Bu ulke kolay sartlarda kurulmadi, pek cok kez zor donemlerden gectik. Bunu da atlatiriz yeter ki inancimiz ve istegimiz olsun. Ben genclere guveniyorum.

İstediği zaman düşürüyor. Bence Nisan ayı ortasından sonra düşme ihtimali var. Geçen sene uzunca bir süre 12 lirada tuttular sonra tekrardan 18'e yükseldi ve epey bir süre de 18'de tuttular.
Bruh. 12TL ye düşürdükten 2 hafta sonra 13.30 olduydu zaten. Haziran'a geldiğimizde 16-18TL arasındaydı. Peki dolar düştüğünde fiyatlar azaldımı. Hayır. Tam tersi arttı.

Bruh. 12TL ye düşürdükten 2 hafta sonra 13.30 olduydu zaten. Haziran'a geldiğimizde 16-18TL arasındaydı. Peki dolar düştüğünde fiyatlar azaldımı. Hayır. Tam tersi arttı.
Evet şimdi de öyle olacak. Dolar düşerse enflasyon tekrardan artacak, çünkü ülkede döviz yok, yabancı yatırımcı yok, büyük paralar kazanan Türkler'in çoğu yurtdışında. 13.Cumhurbaşkanı'm her şeyi düzeltecek siz rahat olun.

Döviz girmeden dolar nasıl 4'e düşecek anlatsana bir.
Şu şartlarda ülkeye yabancı yatırımcı girmiyor, çünkü piyasalarda güven yok. Muhalefet'in aday açıkladığı gün FED, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti ve az da olsa piyasalara güven geldi. Eğer serbest piyasaya güven gelirse ülkeye yabancı yatırımcı da gelir bu sayede ülkeye döviz girmiş olur. Aşırı İslamcılıktan ötürü çoğu Batılı turist ülkemizden korktuğu için gelmiyor, eğer bu turistleri de ülkemize çekersek yılın belli dönemlerinde ülkemize çok ciddi döviz girer.

Onlarin ekonomiyi toparlamak gibi bir derdi yok ki. Ekonomi boyleyken de kendi secmenini uyutabiliyor. Istese dusurur tabi ama 1 yilda olacak is degil zaten. 3-4 yil onceden yapmaya kalkismasi lazim o da kendilerine hizmet etmek icin yaptiklari her seyi yikmasi demek. Umut her zaman vardir, var olacaktir. Bu ulke kolay sartlarda kurulmadi, pek cok kez zor donemlerden gectik. Bunu da atlatiriz yeter ki inancimiz ve istegimiz olsun. Ben genclere guveniyorum.
KK aday olduğu için 3-4 sene daha inanç,umut askıya alındı. Hadi görüşürüz

Allah kafamızın arkasına bir şey yerleştirmiş ya hani, sürünmesin diye eeey insanoğlu. Sürünmemeni rica ediyorum ey mübarek insan evladı :D

www.google.com.

Zort, Zaten cb değişince en azından yeniden yatırımcı akışı olacak bununla bile 15'e düşer, sonrası ekonomik reformlarla ve Avrupa hukukuna uygun reformlarla gittiğin zaman kendiliğinden yola girer rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı