WenLingZhou
Centipat
Daha fazla
KK, Sn. Erdoğan'dan daha büyük tehdit bana göre. Seçilirse 1 sene boyunca istediği gibi at koşturacak. Alevileri bir kere herkesten kayıracak. HDPKK önünü güzel açacak. Özerklik sözü bile vereceğini düşünüyorum ben destek için.
Seçilsede seçilmesede dolar artacak zaten
Aynen Erdoğan'da ekonomistim diyor, bizi getirdiği durum ortada.Bu da yeni mi türedi? Bende video çekip YouTube'a yükleyeyim o zaman her dolar tahminim tutuyorherkes ekonomist olmuş maşallah.
KK, Sn. Erdoğan'dan daha büyük tehdit bana göre. Seçilirse 1 sene boyunca istediği gibi at koşturacak. Alevileri bir kere herkesten kayıracak. HDPKK önünü güzel açacak. Özerklik sözü bile vereceğini düşünüyorum ben destek için.
He canım AKP'liyim ne güzel çözdün hemen. KK sevmeyen oy vermek istemeyen AKP'li oldu CHP'lilere göre. Bana göre Atatürk'ün 1 numaralı düşmanı CHP'yi işgal eden çetedir. Sıkışınca AKP, Erdoğan şunu yaptı bunu yaptı diyeceğinize 20 yıldır seçilemeyip hala koltukta oturan alevileri kürtleri kayırmaktan başka bir görevi olmayan adama tepki gösterseydiniz. Bizim milletten gençlikten bu yüzden bir cacık olacağı yok. Kendi taraflarındakilerin ne olduğunu bilmeden habire karşı taraflardan örnekler vererek olayı geçiştiriyorlar. Devam canım devam. Dolar 40 lira olsun bize bu yakışır. Ben ticaretimle zenginliğime zenginlik katarım olan garibana fakire olur.Su an oy toplamak icin mecburen HDP'ye ilimli yaklasiyor. Adamlarin 8 milyon secmeni var, bu secmeni cope mi atacaksin? Sen toplamasan AKP toplayacak zaten. En azindan hukumet kanalina bas teroristin kardesini cikarmiyor. Ayrica senin derdin KK falan degil sen dum duz AKP'lisin. Keske bastan boyle deseydin de laf anlatmaya calismasaydik.
Hüdapar şimdimi çıktı ortaya? Karşı tarafa laf atmadan önce sen içindekileri bir çöz, objektif yaklaş. Karşı tarafın rengide tarafıda belli sen kendi tarafındaki fırıldaklıklara bir cevap bul. Gençlik KK'dan nefret ediyor. Bas bas bağırdı herkes ADAY OLMA! diye gitti aday oldu yine. Vatanperver adam canımHayır şurada bulunduğun iddalar o kadar komik ve dayanaksız ki, HÜDAPAR ile AKP birlikteliğinden sonra asıl özerklik meseleleri kafana binecek hala burada ötüyorsun.
Aksine herşeyin fiyatı artacak. PC, ev , araba ne alınacaksa alınmalı.RTX 40 serisi fiyatları düşer diye bekliyordum ama en kısa sürede alım yapmalıyım anlaşılan.
Atatürk'ün partisinin taraftarlarına bakar mısın kendi tarihini de bilmiyor.
KK 2010'da partiye geldi zaten öncesinde Anıtkabir'de meşale tutuyordu
AKP yakışır vallahi yakışır. Bu kafayla siz çiftçi bile olamazsınız. Devam
He canım AKP'liyim ne güzel çözdün hemen. KK sevmeyen oy vermek istemeyen AKP'li oldu CHP'lilere göre. Bana göre Atatürk'ün 1 numaralı düşmanı CHP'yi işgal eden çetedir. Sıkışınca AKP, Erdoğan şunu yaptı bunu yaptı diyeceğinize 20 yıldır seçilemeyip hala koltukta oturan alevileri kürtleri kayırmaktan başka bir görevi olmayan adama tepki gösterseydiniz. Bizim milletten gençlikten bu yüzden bir cacık olacağı yok. Kendi taraflarındakilerin ne olduğunu bilmeden habire karşı taraflardan örnekler vererek olayı geçiştiriyorlar. Devam canım devam. Dolar 40 lira olsun bize bu yakışır. Ben ticaretimle zenginliğime zenginlik katarım olan garibana fakire olur.
Hüdapar şimdimi çıktı ortaya? Karşı tarafa laf atmadan önce sen içindekileri bir çöz, objektif yaklaş. Karşı tarafın rengide tarafıda belli sen kendi tarafındaki fırıldaklıklara bir cevap bul. Gençlik KK'dan nefret ediyor. Bas bas bağırdı herkes ADAY OLMA! diye gitti aday oldu yine. Vatanperver adam canım
Aksine herşeyin fiyatı artacak. PC, ev , araba ne alınacaksa alınmalı.
Kk, Sn. Erdoğan'dan daha büyük tehdit bana göre. Seçilirse 1 sene boyunca istediği gibi at koşturacak. Alevileri bir kere herkesten kayıracak. Hdpkk önünü güzel açacak. Özerklik sözü bile vereceğini düşünüyorum ben destek için. 20 senedir kaybeden bir muhafelet var. İntikam adı altında neler yapacaklarını az buçuk kestirebiliyor herkes. Adaylığını açıklayarak nasıl bencil, vatan millet düşünmediğini gösterdi zaten. Oy vermeye gitmeyeceğim, gidersem sn. Erdoğan'a veririm.
İşte size 3 tane yorum yaptım videolarla arşiv unutmaz Erdoğan!