1 exe dosyasına sıkıştırılmış oyunun kaynak dosyası nasıl bulunur?

MustafaİRen

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
1.741
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da yazıldığı gibi yıllar önce yapımı yarıda kesilmiş bir oyunun oyun adı: Kkrieger devamını kendi ellerimle hatalarını düzenleyip her şeyi hazırlayıp yeni yenilikler getirip yayımlamak istiyorum. Fakat bir sorun var, daha bu oyunun 1 tane bile ses dosyasına ulaşamıyorken bunu nasıl yapacağım? Oyunun program adı PNO0001 olarak geçer, ve 1 tane bile dosyası yok sadece bu resimde gördüğünüz dosya var.

1652905982379.png


Not: Oyun en son 2004'te son güncellemesini aldı.
 
Emin değilim ama JavaScript olabilir metin belgesine dönüştürüp okunabilir yazı var mı bak (yani sonundaki .exe'yi .txt yap) bak okunabilir bir şey var mı varsa javascriptir.

Hocam bunlar var

Technopat yetkillileri için not: 5 ifadeden fazla yazamazsınız uyarı geldiği için buraya atamıyorum
 
Yok mudur bir yolu, ben bu oyunun devamını getirmek istiyorum, sahiplerinin yarım bıraktığı bir oyun her zaman benim için sinir bozucu olmuştur.
Birkaç sene önce Metal Gear Solid 5in şifreli dil dosyalarına ulaşmaya çalışıyordum ama decode etmenin hiçbir yolunu bulamadım. O zaman internette de yoktu aradığım şey.
Hiç gerek yok decompile filan etmeye. Alın size kaynak kodu, buyrunuz: fr_public/werkkzeug3_kkrieger at master · farbrausch/fr_public
Bu dosyalara ulaşanlar decode edip mi ulaşmış? Başka bir yöntemi var mı?
 

Geri
Yukarı