1 GB RAM'li sistem nasıl hızlandırılır?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Proje ödevinde de fark ettim ve bütün uygulamaları silip sadece Brave yükledim açılırken kasıyordu biraz kasma azaldı ama hala var gereksiz dosyaları ve virüsleri silebileceğim bedava bir uygulama var mıdır acaba 1 GB ve aşağısı oyunları oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows değil Linux kullanın. Linux'ta zararlı sayısı oldukça az olduğu ve Linux'u kurarken format atmanız gerekeceği için anti-virüs yazılımına gerek kalmayacak. Zaten 1 GB RAM'li sistemde performansı eksi yönde etkilerdi.

200 MB RAM tüketen güncel veya güncelliğe yakın GNU/Linux dağıtımlarına bir göz at. Hızlanabilir.

Hocam tavsiyeniz ne ise onu yüklemeyi düşüneceğim çok zamanım olmadı şu an sıfırlıyorum Windows 10'dan laptopu eğer yine yavaş olursa önerdiğiniz işletim sistemlerini yüklemeyi düşünüyorum önerileriniz nedir acaba?
İ5 işlemci (kaçıncı nesil bilmiyorum)
1 GB ram
UHD graphics

Hocam tavsiyeniz ne ise onu yüklemeyi düşüneceğim çok zamanım olmadı şu an sıfırlıyorum Windows 10'dan laptopu eğer yine yavaş olursa önerdiğiniz işletim sistemlerini yüklemeyi düşünüyorum önerileriniz nedir acaba?
İ5 işlemci (kaçıncı nesil bilmiyorum)
1 GB ram
UHD graphics
Düşünmem lazım benim de. Piyasada çok güzel dağıtımlar var. Yanlış hatırlamıyorsam AntiX 150 MB Ram tüketiyor ama ara yüz namına bir şey yok. Çok kötü ama hızlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı