1 Gigabit internet ile CS2 70 ping oluyor

Man1fal

Femtopat
Daha fazla  
İnternetimi aşağıya görsel olarak koydum. İnternetim iyi olmasına rağmen oyunlarda pingim yüksek oluyor mesela interneti benden kötü olan arkadaşım CS'de 50 ping alıyor ben 77 alıyorum ya da o Valorant'ta 18 ping civarı alırken ben 25 alıyorum. Steam'den oyun indirirken de çok dalgalı oluyor hız bir yükseliyor bir azalıyor. Kablolu kullanıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - Google Chrome 30.07.2025 00_38_40.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın da aynı ISS'yi mi kullanıyor eğer farklı bir internet sağlayıcısından hizmet alıyorsa, bu ping farkı.
ISS kaynaklı bir sorundur pop noktaları ve yurt dışı çıkışlarından kaynaklanıyor, bu konuda ISS değiştirmek dışında bir şey yapamazsın.

Aynı ISS'yi kullanıyorsanız bir şey diyemeyeceğim, her şey normal görünüyor. Yoğun download ve upload da bile maksimum 6ms lik bir artış olmuş.

Arkadaşın da aynı ISS'yi mi kullanıyor eğer farklı bir internet sağlayıcısından hizmet alıyorsa, bu ping farkı.
ISS kaynaklı bir sorundur pop noktaları ve yurt dışı çıkışlarından kaynaklanıyor, bu konuda ISS değiştirmek dışında bir şey yapamazsın.

Aynı ISS'yi kullanıyorsanız bir şey diyemeyeceğim, her şey normal görünüyor. Yoğun download ve upload da bile maksimum 6ms lik bir artış olmuş.
Aynı kullanıyoruz acaba ethernet kablosundan veya sistem özelliklerinden kaynaklı bir şey olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı