Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Medipol Esenler Üniversite Hastanesi Uzman Diyetisyeni Canel Öner Sayar: "70 kg bir bireyin kafein ihtiyacı günlük 210-350 mg'dır. 1 Türk kahvesi fincanı da 65 mg / 65–75 ml kafein barındırır" - Anadolu Ajansı
www.aa.com.tr
Bu haber ne kadar doğru bilmiyorum ama aldığınız miktar bile bence fazla.
Zararlı kardeşim. 1 tane neyine yetmiyor da 5 tane alıcaksın? Pre workout, kafein hapı gibi ürünler yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi herkese satılmamalı.
Arkadaşlar soruyu sorma amacım aslında tamamen meraktı şu ana kadar en fazla 3 tane aldım sadece ne olur bilen var mı diye sormak istedim. Bir de bir şey daha sormak istiyorum ben geçen hafta cumartesi günü deadlift yaptım 120kg 1 prdı aslında daha önce yapmıyordum ama biliyorum nasıl yapıldığını falan. Neyse formum düzgün olmasına rağmen yani belimi falan kesinlikle düzgün tuttum ama 120 kg denediğim için mi bilmiyorum o günden beri bel ağrısı yaşıyorum. Bu kadar zamanda geçmemesi normal mi sizce? Benim bildiğim bu ağrının Max 3-4 günde geçmesi lazım o da bel güçsüz olduğu için ama bende hala biraz ağrı var.