Mümkün değil, daha yediklerinizi sindirememişsinizdir ki vücutta doku yapsınlar. Tuvalete gidip gelin Yarın sabah aç karna tartılın, bakalım hala kilo almış mı görüneceksiniz.
Eskiden 87'ydim demişsiniz, belki o zaman ile cipsi yiyip tartılana kadar geçen zaman arasında almışsınızdır kiloyu. Bu zaman zarfında tartılmadığınız için de size 1 günde olmuş gibi geliyordur.
Bu kadar çabuk olan kütle değişimleri genelde vücuttaki su miktarının değişiminden kaynaklanıyor. O yüzden her gün tartılmak önerilmez zaten.
Kilonuzu düzenli kontrol etmek istiyorsanız her sabah aç karnına ve tuvaletinizi yaptıktan sonra ölçtüğünüz değeri baz alınız. Şahsen ben böyle takip ediyorum.
Cips ve puding yedin diye 1 günde 3 kilo alamazsın. Bir, iki gün kadar tartıda yüksek çıkabilirsin çok normal cipste'ki tuz miktarı yüzünden vücudun su tutmuştur. Sonrasında vücut o suyu kendi kendine atar tuzu birkaç gün azaltırsan.
Eskiden 87'ydim demişsiniz, belki o zaman ile cipsi yiyip tartılana kadar geçen zaman arasında almışsınızdır kiloyu. Bu zaman zarfında tartılmadığınız için de size 1 günde olmuş gibi geliyordur.
Bu kadar çabuk olan kütle değişimleri genelde vücuttaki su miktarının değişiminden kaynaklanıyor. O yüzden her gün tartılmak önerilmez zaten.