1 günde 3 kilo aldım

Mümkün değil, daha yediklerinizi sindirememişsinizdir ki vücutta doku yapsınlar. Tuvalete gidip gelin :D Yarın sabah aç karna tartılın, bakalım hala kilo almış mı görüneceksiniz.
Onu tahmin ettiğim için 1 gün bekledim. Ama düşmedi kilom.

1 tartı bozuk olabilir 2 sıvı bir şey içtiysen veya yediysen kilo olarak gözükür tartıda ve sonradan gider 3 yer yemez bakmamalısın.

Günde 5 litre su içiyorum neredeyse gece 2 litre sporda da 2 litre gün içinde de 1 litre oluyordur.

Cips 2 kiloluk falan olması lazım. Yarın bir tekrar tartıl.

130 gramdı.

Dostum boy kilo söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz! Bir de yaş.

1.75 boy 17 yaşındayım.

Eskiden 87'ydim demişsiniz, belki o zaman ile cipsi yiyip tartılana kadar geçen zaman arasında almışsınızdır kiloyu. Bu zaman zarfında tartılmadığınız için de size 1 günde olmuş gibi geliyordur.

Bu kadar çabuk olan kütle değişimleri genelde vücuttaki su miktarının değişiminden kaynaklanıyor. O yüzden her gün tartılmak önerilmez zaten.

Kilonuzu düzenli kontrol etmek istiyorsanız her sabah aç karnına ve tuvaletinizi yaptıktan sonra ölçtüğünüz değeri baz alınız. Şahsen ben böyle takip ediyorum.​

Cips ve puding yedin diye 1 günde 3 kilo alamazsın. Bir, iki gün kadar tartıda yüksek çıkabilirsin çok normal cipste'ki tuz miktarı yüzünden vücudun su tutmuştur. Sonrasında vücut o suyu kendi kendine atar tuzu birkaç gün azaltırsan.

Eskiden 87'ydim demişsiniz, belki o zaman ile cipsi yiyip tartılana kadar geçen zaman arasında almışsınızdır kiloyu. Bu zaman zarfında tartılmadığınız için de size 1 günde olmuş gibi geliyordur.

Bu kadar çabuk olan kütle değişimleri genelde vücuttaki su miktarının değişiminden kaynaklanıyor. O yüzden her gün tartılmak önerilmez zaten.

1 günde oldu ama arkadaşların dediği gibi vücudum su tutmuş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı