1 günde TYT Türkçe ile sosyal bitirmek

Sosyalde felsefe ve dini salla, tarih aşırı geniş kapsamlı o yüzden en olası çıkabilecek soru cumhuriyet döneminden gelebilir, cografyayla alakalı belirli yerleri bil İzlanda, Japonya, Şili gibi spesifik ve özel bölgeleri ögren. Tektonik levha haritası volkanik hareket haritası gibi genel şeylere bak; tundradır sert karasaldır gibi geniş, çöl ve Akdeniz çevresi dışında da görülebilen Akdeniz iklimi gibi spesifik yerlere bak diyebilirim.

Bakıyorum herkes yapamazsın edemezsin demiş bitirdim sosyalim full Türkçede 7 yanlışım var hepsini tek tek kontrol ettim rüştü hoca olsun başka kaynaklar olsun selamlar yapamazsın diyenlere şimdi sırada 1 günde AYT bitirmek var sözel kısmında boş şans beyler umarım sizde kendinizi verip yaparsınız iyi forumlar AYT fullemeye gidiyorum. :)

Bakıyorum herkes yapamazsın edemezsin demiş bitirdim sosyalim full Türkçede 7 yanlışım var hepsini tek tek kontrol ettim rüştü hoca olsun başka kaynaklar olsun selamlar yapamazsın diyenlere şimdi sırada 1 günde AYT bitirmek var sözel kısmında boş şans beyler umarım sizde kendinizi verip yaparsınız iyi forumlar AYT fullemeye gidiyorum. :)
İyi de 1 günde yapmadın ki o netleri, neyin kafası hocam bu tam olarak :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı