Enter your title
Hectopat
Google olmasa beynimizdeki çipler olmayacağı için bir şey değişmezdi.
He, o anlamda mi? Google da sadece arama motorundan ibaret değil bu arada.Dünya Google'dan ibaret değil. Bir sürü arama motoru var.
Google sadece arama motoru değil.DuckDuckGo diye bir şey var.
Google derken Google şirketinden bahsediyorum.DuckDuckGo gibi alternatiflerin değeri anlaşılır.![]()
Google sadece arama motoru değil.
Yahu!Acaba insanlar 1998'den önce ne yapıyordu?
1 günlüğüne Google yok olursa ne olur?
Yukarıda aynı şeyleri zaten dedim.Google, sadece bir arama motoru değil. Google olmazsa Android işletim sistemi kullanan telefonların birçok işlevi, birçok sitenin bazı işlevleri ve daha fazla şey kullanılamaz hale gelir.
Şirket olmasaydı, arama motoru olarak DuckDuckGo’nun değerinin anlaşılmasını sağlardı çünkü Google arama motoru olmazdı. İşletim sisteminde falan zaten iOS’in ve e-postada iCloud’un değeri belli. Video siteleri de yaygın. Oralarda pek fark olmazdı. Tabii bir de ikide bir de veri almak isteyen bir şirket azalırdı. Şirketten bahsedildiğini biliyorum.Google derken Google şirketinden bahsediyorum.
Google olmasaydı Technopat dünya markası olurdu.Şirket olmasaydı, arama motoru olarak DuckDuckGo’nun değerinin anlaşılmasını sağlardı çünkü Google arama motoru olmazdı. İşletim sisteminde falan zaten iOS’in ve e-postada iCloud’un değeri belli. Video siteleri de yaygın. Oralarda pek fark olmazdı. Şirketten bahsedildiğini biliyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.