1 günlüğüne Google yok olursa ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 günlüğüne Google yok olursa ne olur?

Google, sadece bir arama motoru değil. Google olmazsa Android işletim sistemi kullanan telefonların birçok işlevi, birçok sitenin bazı işlevleri ve daha fazla şey kullanılamaz hale gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google derken Google şirketinden bahsediyorum.
Şirket olmasaydı, arama motoru olarak DuckDuckGo’nun değerinin anlaşılmasını sağlardı çünkü Google arama motoru olmazdı. İşletim sisteminde falan zaten iOS’in ve e-postada iCloud’un değeri belli. Video siteleri de yaygın. Oralarda pek fark olmazdı. Tabii bir de ikide bir de veri almak isteyen bir şirket azalırdı. Şirketten bahsedildiğini biliyorum. :)

Şirket olmasaydı, arama motoru olarak DuckDuckGo’nun değerinin anlaşılmasını sağlardı çünkü Google arama motoru olmazdı. İşletim sisteminde falan zaten iOS’in ve e-postada iCloud’un değeri belli. Video siteleri de yaygın. Oralarda pek fark olmazdı. Şirketten bahsedildiğini biliyorum. :)
Google olmasaydı Technopat dünya markası olurdu. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı