- Makaleler
- 3
Bunların olması zor bir şey değil, birkaç sene içinde bile halledilebilir belki.Kısacası biz 30 yaşına kadar zar zor olur.
Bunun olması için, bu zihniyetin değişmesi gerek.
Bunların olması zor bir şey değil, birkaç sene içinde bile halledilebilir belki.Kısacası biz 30 yaşına kadar zar zor olur.
Bence imkansız hocam. Şu an bunların yapabilecek biri yok bence. Atatürk gibi birinin gelmesi lazım.Bunların olması zor bir şey değil, birkaç sene içinde bile halledilebilir belki.
Selahattin Demirtaş, hiçbir sebep olmaksızın tutuluyor.AİHM Kararlarına Saygı Duymak = örn. Osman Kavala'yla Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakmak.
Dahasıda:
Doların Düşme Nedenlerinden:
Cari Açık ve Enflasyonu önlemek.
Damadı bakan yapmamak.
Her Yıl Seçim yapmamak.
Merkez Bankasını baskılamamak.
Hukuku yok etmemek.
Bunların olması zor bir şey değil, birkaç sene içinde bile halledilebilir belki.
İngilizceside bildiğim kadarıyla Minimum Wage.Verilebilecek en düşük ücret.
Doğru diyorsunuz hocam.Selahattin Demirtaş, hiçbir sebep olmaksızın tutuluyor.
Adil mahkemelere çıkartılıp terör suçundan yargılansa, her şey rayına oturacak fakat bunu yapmıyorlar. Bir insanı sebepsiz yere hapiste tutmak, aykırıdır. Terör suçu varsa, terör suçundan yargılayıp içeri tıkarsın, olur biter.
Küresel kıtlık çıksa herşeyin fiyatı bir anda fahiş fiyatın üzerine çıkar birde bildiğim kadarıyla bu doğru mu?Şu durumda olursa arz talepten dolayı ortalık karışır hatta bizim yüzümüzden küresel kıtlık bile çıkabilir.
Çok iyi olur. Düşünsenize ekran kartı fiyatlarını.
5.60 olduğu zamanları da hatırlıyorum hiç iyi değildi.![]()
Hocam dolar 5.60 TL ikende cebimde para yoktuki şimdide yok ve besbeter bir durumdayım ne anladım ben bu işten.Hocam çok dar düşünüyorsunuz doların 5,10 kuruş olması veya 1,2 TL olması bizim sonumuz olur isterseniz biraz araştırma yapabilir ve belgesel izleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.