1 hafta içinde 2 kez operatör değiştirilir mi?

Hocam işte ben onu hiç 1 ay idare etmeden yapabilir miyim hesabındayım.
Yani idare etmek zorunda mıyım?
Ben, operatör değiştirip, geri dönersen, hemen dönemezsin diye biliyorum. Arkadaş tersini söylüyor. Arkadaşın dediğine bir konuda katılıyorum. Kampanyalardan faydalanabiliyorsun. 30 TL bir seferliğine kayıt ücreti ödeniyor.

Hocam onun yerine daha kolay bir yol var. Türk Telekomu arayıp güzel internetli bir tarife sorun. Sonra çok pahalıymış neyse artık başka bir operatöre geçerim deyin. Ertesi gün baya bir arama alırsınız Türk Telekom'dan. Efendim şöyle kampanyalı paketlerimiz var diye.

Hocam onun yerine daha kolay bir yol var. Türk Telekomu arayıp güzel internetli bir tarife sorun. Sonra çok pahalıymış neyse artık başka bir operatöre geçerim deyin. Ertesi gün baya bir arama alırsınız Türk Telekom'dan. Efendim şöyle kampanyalı paketlerimiz var diye.
Maalesef sistem o şekilde işlemiyor. Teklif sunmuyorlar.

Eğer hattınızdan ve paketinizden memnunsanız Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp taahhütünüzü uzatabilirsiniz. Fiyat konusunda sizi bilgilendireceklerdir. Taahhütlü fiyatlar daha uyguna denk geliyor.
Sundukları teklifler cazip değil. Eskiden "hattımı faturalıdan faturasıza geçirmek istiyorum" dediğinizde %30-40 indirim sunarlardı. O devir de bitti. En iyisi faturasıza geçip, faturalıya dönmek. Çünkü yeni müşterilere bile verilmeyen fiyatlar var orada.
Eskiden işliyordu. Fixlediler :D
Hocam, aslına bakarsanız, numara taşımak isteyen müşteriye teklif sunmak yasak :D

Tarifenizin içeriği nedir? Ne kadar fiyat verdiler?
Tarifemde 1000 dakika, 1000 SMS ve 15 GB internet var. 90 lira gibi bir şey ödüyordum. Bu tarifeyi 4-5 senedir falan kullanıyorum. İhtiyaçlarım gereği ayrıca data hattı alınca bu fiyat çok geldi, arayıp daha düşük bir paket olup olmadığını sormuştum. İyi bir paket yok, aynı paketten taahhüt yapalım ve fiyatı düşsün dedi müşteri hizmetleri. Tamam deyip kabul ettim. 50 lira civarlarına düştü faturam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı