1 hafta içinde dersler bitirilir mi?

Arslonga

Kilopat
10.sınıfa gidiyorum ve 1.dönem sınavlarını güzel atlattım sayılır. Bu sınavların hemen ardından yeni sınav açıklandı ve 1 hafta sürem var ama ben şu zamana kadar sadece ilk sınavların konularına çalışmıştım. Matematik, fizik, biyoloji, edebiyat, coğrafya, kimya konularına çalışmam gerekiyor; tarih, beden, din, İngilizce gibi dersleri son gün halledebiliyorum fakat diğer dersler bayağı zorluyor. Bu dersleri hangi YouTube kanalından çalışmamı önerirsiniz? Özellikle matematik fonksiyon konusu için güzel bir kanala ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Özellikle matematik fonksiyon konusu için güzel bir kanala ihtiyacım var.

Rehber'in bebek adımları serisi ile Matematiğin Güler yüzü kanalından Fonksiyonları halletmiştim. Ama fonksiyonlar 1 haftada halledilebilecek bir konu değil. Ha, sınavı geçeyim yeter bana derseniz sadece Rehber Matematik'ten dinleseniz de yeterli olur.

Fizik: Fiziklebaris
Kimya :Kimya Adası
Biyoloji: Hocalara Geldik
Coğrafya: Coğrafyanın Kodları (Muhteşem anlatıyor)
Matematik: Rehber Matematik, Matematiğin Güler Yüzü, Hocalara Geldik.
Almanca: Frau Genç ile Almanca (Almanca'mı görüyorsun Fransızca mı?)

Fizik: Fiziklebaris
Kimya :Kimya Adası
Biyoloji: Hocalara Geldik
Coğrafya: Coğrafyanın Kodları (Muhteşem anlatıyor)
Matematik: Rehber Matematik, Matematiğin Güler Yüzü, Hocalara Geldik.
Almanca: Frau Genç ile Almanca (Almanca'mı görüyorsun Fransızca mı?)
Teşekkürler hocam, Fransızca görüyorum.
Rehber'in bebek adımları serisi ile Matematiğin Güler yüzü kanalından Fonksiyonları halletmiştim. Ama fonksiyonlar 1 haftada halledilebilecek bir konu değil. Ha, sınavı geçeyim yeter bana derseniz sadece Rehber Matematik'ten dinleseniz de yeterli olur.
Sınavı geçsem yeter hocam, teşekkürler.

Bırak 1 haftayı 1 günde biter. Kimyadan hiçbir şey bilmeyerek 2-3 saat çalışarak 64 aldım. Tarihten hiçbir şey bilmiyordum 5-6 saat çalıştım 2 günde 87 aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı