1 hafta önce gördüğüm rüya gerçek oldu

Arkadaşlar 1 hafta önce uyurken rüya gördüm. Aracım park halindeyken kırmızı bir Tofaş arabası arka tampona vurma etkisiyle birden yataktan irkilme duyusu ile uyandım ve arabamı kontrol etmeye gittim sorun yoktu. Aradan 1 hafta geçtikten sonra bugün tahlihsiz bir şekilde arka tamponuma enteresan bir şekilde kırmızı Tofaş'lı bir kişi vurdu. Çok şaşkın durumdayım. Karşı tarafı aile sakinleri sayesinde bulduk suçunu itiraf etti ve arabanın tamponunu Ankara'da yetkili Volkswagen servisinde yaptırmayı düşündük ve her masrafı karşılamayı kabul ettiler. Araç daha 2014 model Jetta 1.6 70bin km de moralim çok bozuldu.

1740331170213.png

Arkadaşlar 1 hafta önce uyurken rüya gördüm. Aracım park halindeyken kırmızı bir Tofaş arabası arka tampona vurma etkisiyle birden yataktan irkilme duyusu ile uyandım ve arabamı kontrol etmeye gittim sorun yoktu. Aradan 1 hafta geçtikten sonra bugün tahlihsiz bir şekilde arka tamponuma enteresan bir şekilde kırmızı Tofaş'lı bir kişi vurdu. Çok şaşkın durumdayım. Karşı tarafı aile sakinleri sayesinde bulduk suçunu itiraf etti ve arabanın tamponunu Ankara'da yetkili Volkswagen servisinde yaptırmayı düşündük ve her masrafı karşılamayı kabul ettiler. Araç daha 2014 model Jetta 1.6 70bin km de moralim çok bozuldu.

Eki Görüntüle 2431391

Hocam siz kahin misiniz?

Hocam siz kahin misiniz?

Estağfurullah kalktığımda anneme de olayı anlattım ve bugün kendisi de söyleyince rüyan gerçek oldu diye şaşırmaktan başka çare gelmedi elimizden.

Moralinizi bozmayın hocam, zaten masrafları karşılamayı kabul etmişler. Allah daha kötüsünden korusun. Geçmiş olsun.

Şimdi yetkili servisleri arayıp fiyat öğrenme durumuna gireceğiz. Direkt orijinal parça yaparlar herhalde serviste yoksa bizim tamponu alıp işlem görüp mü takarlar acaba, bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 2431391
Kötü bir şey görürseniz önceden haber verin hocam bizlere :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı