1 haftada 5 kilo almak mümkün mü?

sarrowx

Hectopat
Daha fazla  
184 boyunda ve 75 kilogram ağırlığındayım. Bir haftada 5 kilogram almak mümkün mü?

Beslenme şeklim şöyle:

Sabah kahvaltısında 4 adet yumurta ve 150 gram yulafı tarçın sütüyle tüketiyorum.

Öğle ve akşam yemeğinde 300 gram pilav ve 200 gram tavuk tüketiyorum, bu iki öğünümü yapıyorum.

Ayrıca bir öğünde annem ne yaparsa onu tüketiyorum.

Sizce yulafın üzerine cicibebe Nutella eklemek nasıl olur?

184 boyunda ve 75 kilogram ağırlığındayım. Bir haftada 5 kilogram almak mümkün mü?

Beslenme şeklim şöyle:

Sabah kahvaltısında 4 adet yumurta ve 150 gram yulafı tarçın sütüyle tüketiyorum.

Öğle ve akşam yemeğinde 300 gram pilav ve 200 gram tavuk tüketiyorum, bu iki öğünümü yapıyorum.

Ne bulursan ye alırsın ama fiziğini çok bozarsın ne bulursan yersen.

Ege Fitness 1 haftada 12 kilo almıştı, sonrasında tekrar 1 hafta içinde aldığı kiloyu vermişti. Hangi video olduğunu hatırlamıyorum ama youtube üzerinde kısa bir aramayla bulabilirsin. Kendi fikrimce evet 1 haftada 5 kg ve daha fazlası mümkün ama sağlıklı değil, 1 haftada alacağın 5 kilonun 4.5 kilosu yağ olacaktır, 0,5 kg kas bile kazanamazsın. Önemli olan uzun sürse bile sağlıklı kas kazanarak kilo almaktır, şuanda ortalama bir sporcu 1 ayda 1.5 - 2 kg kas kazanır, ona göre hesapla.

Beslenme şeklim şöyle:

Pirinç yerine makarna tüket.

1 Kilo=7500 kalori, günlük kalori ihtiyacı 2000-2500 kalori. yani senin günde 10000 kalori yemen lazım ki bu aşırı zor bir durum. Eğer gerekeni yersen olur ama taş çatlasa 1 haftada max 2.5-3kg alabilirsiniz normal beslenme ile.
Artı olarak hedefinize göre bu beslenme programı da çok yetersiz. Bu şekilde haftada 2.5kg alırsanız dua edin.

1 Kilo=7500 kalori, günlük kalori ihtiyacı 2000-2500 kalori. yani senin günde 10000 kalori yemen lazım ki bu aşırı zor bir durum. Eğer gerekeni yersen olur ama taş çatlasa 1 haftada max 2.5-3kg alabilirsiniz normal beslenme ile.
Artı olarak hedefinize göre bu beslenme programı da çok yetersiz. Bu şekilde haftada 2.5kg alırsanız dua edin.
nerdeyse 3100 kalori sayıyor bu program hocam eklememi önderdiğin birşey varmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı