1 Haftada Kalkülüs-1 biter mi?

Biter mi?

• Evet, biter.

Oy: 7 53,8%
  • Hayır, bitmez.

Oy: 6 46,2%

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .
Vize geldi çattı ben daha hiç başlamadım. Kalkülüs 1'i 1 haftada bitirmem mümkün mü sizce? 50 alacak kadar bilsem yeterli benim için. Bitmez denirse hiç çalışmayacağım artık.

Böyle durumlarda hocayı tanıman gerek. Neyi soracağını bilirsen vize öncesi 2 saat baksan yeter. Hocayı tanımıyorsan çok zor.

Biter yada bitmez bizim burdan yorum yapmamız pek doğru olmaz. Sen nasıl çalışıyorsun, ne kadar çabuk anlıyorsun, anladığını uygulamana göre değişir. Elinden geleni yap. Neden hemen pes etmeye yanaşıyorsun?

Böyle durumlarda hocayı tanıman gerek. Neyi soracağını bilirsen vize öncesi 2 saat baksan yeter. Hocayı tanımıyorsan çok zor.
Az çok tanıyorum hocayı. Temelde 6 soru ve 6 konu var öğrenmem gereken.
Diğer derslere çalışmama da engel olacak uğraşırsam.

Hocan tanım, ispat sormuyorsa üstünden bir kere bile geçsen yetebilir. Defter tutuyorsan da soruları incele yeterli olur diye düşünüyorum. Bizde takıntılı bir hoca var tanım ispat sorup duruyor. Hadi sor bişe demiyoruz, ne not tutturursa aynısını kağıda yaz diyor. Yoksa alıyorsun 0. Birde x'lere takıntısı var. Bahsetmek istedim konu biraz saptı

Bu gibi durumlarda üst sınıflarla konuşman daha mantıklı olur. Üst sınıflar veya dersi ikinci defa alanlara danışırsan hocanın ne sorduğunu, neler soracağını ve soru tarzını öğrenebilirsin. Ondan sonra çalışman gereken yerleri çalışabilirsin. Hoca cins biri değilse ters köşe yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…