layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #41 thelavuk dedi: Şu kendilerini sürekli kilolu görenler vardı ya o hastalıktan olabilir mi sende de? Bence bir diyetisyene git gelişmeni etkiler bu yaşta böyle diyet. Genişletmek için tıkla... Boyum 1.55 ve kilom 52 ne kadar orantılı sence? Semihfuat32 dedi: Yaklaşık 7 kilometre bisiklet sürmek çok kilo verdirir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyeceğim
thelavuk dedi: Şu kendilerini sürekli kilolu görenler vardı ya o hastalıktan olabilir mi sende de? Bence bir diyetisyene git gelişmeni etkiler bu yaşta böyle diyet. Genişletmek için tıkla... Boyum 1.55 ve kilom 52 ne kadar orantılı sence? Semihfuat32 dedi: Yaklaşık 7 kilometre bisiklet sürmek çok kilo verdirir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyeceğim
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 29 Haziran 2021 #42 layisxq dedi: Boyum 1.55 ve kilom 52 ne kadar orantılı sence? Genişletmek için tıkla... Gayet.
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #43 thelavuk dedi: Gayet. Genişletmek için tıkla... Çok çabuk kilo alıyorum eğer daha da alırsam boyum da uzamıyor ne yapacağım zayıflayınca 52 kiloya kadar alabilirim.
thelavuk dedi: Gayet. Genişletmek için tıkla... Çok çabuk kilo alıyorum eğer daha da alırsam boyum da uzamıyor ne yapacağım zayıflayınca 52 kiloya kadar alabilirim.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 29 Haziran 2021 #44 layisxq dedi: Çok çabuk kilo alıyorum eğer daha da alırsam boyum da uzamıyor ne yapacağım zayıflayınca 52 kiloya kadar alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle diyetisyene gitmelisin bu yaşta kafana göre diyet yapma.
layisxq dedi: Çok çabuk kilo alıyorum eğer daha da alırsam boyum da uzamıyor ne yapacağım zayıflayınca 52 kiloya kadar alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle diyetisyene gitmelisin bu yaşta kafana göre diyet yapma.
T TahaKoçak Hectopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #45 Kilo vermek yerine görüntüsünü beğenmediğin bölgen üzerinde çalışsan daha iyi olmaz mı?
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 29 Haziran 2021 #46 TahaKoçak dedi: Kilo vermek yerine görüntüsünü beğenmediğin bölgen üzerinde çalışsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur ondan bahsediyorsan.
TahaKoçak dedi: Kilo vermek yerine görüntüsünü beğenmediğin bölgen üzerinde çalışsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur ondan bahsediyorsan.
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #47 TahaKoçak dedi: Kilo vermek yerine görüntüsünü beğenmediğin bölgen üzerinde çalışsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kilo verince görüntüsünü beğenmediğim bölgemde inceldiği için vermek istiyorum zaten.
TahaKoçak dedi: Kilo vermek yerine görüntüsünü beğenmediğin bölgen üzerinde çalışsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kilo verince görüntüsünü beğenmediğim bölgemde inceldiği için vermek istiyorum zaten.
T TahaKoçak Hectopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #48 thelavuk dedi: Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur ondan bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Hayır, spor yaparak o bölgelerdeki yağdan kurtulmadan bahsediyorum.
thelavuk dedi: Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur ondan bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Hayır, spor yaparak o bölgelerdeki yağdan kurtulmadan bahsediyorum.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 16 Temmuz 2021 #49 Dostum ideal kilona ulaşabildin mi bilgi verirsen sevinirim. @layisxq
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #50 Erkandanotesi dedi: Dostum ideal kilona ulaşabildin mi bilgi verirsen sevinirim. @layisxq Genişletmek için tıkla... Hayır 50 oldum oda bolca hareket edip bir tane spor videosunu yaptım anında zayıfladım. Erkandanotesi dedi: Dostum ideal kilona ulaşabildin mi bilgi verirsen sevinirim. @layisxq Genişletmek için tıkla... Hayır 50 oldum oda bolca hareket edip bir tane spor videosunu yaptım anında zayıfladım.
Erkandanotesi dedi: Dostum ideal kilona ulaşabildin mi bilgi verirsen sevinirim. @layisxq Genişletmek için tıkla... Hayır 50 oldum oda bolca hareket edip bir tane spor videosunu yaptım anında zayıfladım. Erkandanotesi dedi: Dostum ideal kilona ulaşabildin mi bilgi verirsen sevinirim. @layisxq Genişletmek için tıkla... Hayır 50 oldum oda bolca hareket edip bir tane spor videosunu yaptım anında zayıfladım.