1 haftada limit türev biter mi?

Hocam insanlar tureve 3 hafta veriyorda sınava zaten 5 6 hafta kalmışken 40 gün boyunca 12 saat türev bakarsak diger derslere vakit kalmaz , zaten yüksek derece yapmak şuan için imkansız , hedefim 70 80k ya girmek bence yeterli olur kalan süre.
İnsanlar türeve 3 hafta veriyor 4 soru için ayrıca Apotemi türev, orijinal türev, barış türev de ediniyorlar.

Yani zaten son 40 gün kala türev integral bitermi diyen birisi ilk 30k 40k istiyorsa matematikden 30 net istiyorsa traji komik bir durum olur.

Orijinal yok hocam 3d ve 345 var.

Onlar işi abartıyor hocam.
Ya bence abartı değilde vakit varken yavaş ilerlemek her zaman daha iyi ama vakit kısıtlı olduğu için ne kadar net kazansak kâr kârdır diye düşünüyorum.

Tüh bilemedim bende orijinal ve 3D çözdüm fasiküller dışında.

Yavaş ilerlemek iyi değil bu arada ben fizikte elektrik ve manyetizmaya 1 ay verdim TYT elektrik ile birlikte hiç verim alamamıştım sonra bütün elektrik defterini kapatıp 1 hafta mola vermiştim ve 2 haftada bitirmiçtim.

Hocam elektiriği nasıl yaptıniz ya? Bende AYT fizikde tüm konular oturdu elektrik oturmadı. Bir sürü başlığı var her biri ayrı bir el hareketi ayrı bir formul kafayı yedim.

Tek elektrik oturmadı.

Hocam elektiriği nasıl yaptıniz ya bende AYT fizikde tüm konular oturdu elektrik oturmadı bir sürü başlığı var her biri ayrı bir el hareketi ayrı bir formul kafayı yedim.

Tek elektrik oturmadı.

Hepsini A4'e yazarak (hepsini derken aklımda tutamadıklarımı)
Aynı şeyi organikte de yaptım iyi oldu

Haftaya deneyeyim işeyarar heralde bende aynısını zamanında lise başlarında periyodik cetvel için yapmıştım
Hepsini A4'e yazarak (hepsini derken aklımda tutamadıklarımı)
Aynı şeyi organikte de yaptım iyi oldu

Haftaya deneyeyim işeyarar herhalde bende aynısını zamanında lise başlarında periyodik cetvel için yapmıştım

Umarım benim gibi bir takıntın yoktur.
Aşırı derecede mükemmelliyetçiyim bir hata olduğunda o hatayı sayfadaki son kelimede yapsam bile daksil vs dinlemem A4 direkt çöpte oluyordu

Umarım benim gibi bir takıntın yoktur.
Aşırı derecede mükemmelliyetçiyim bir hata olduğunda o hatayı sayfadaki son kelimede yapsam bile daksil vs dinlemem A4 direkt çöpte oluyordu.

Yok hocam, benim yazım antik çivi yazısı gibi; öyle dertlerim yok hiç. Ben ezber için genelde kâğıda yazıp tekrar etmek yerine, arka sayfaya tekrar formülleri akıldan yazmaya çalışıyorum. Aklıma gelmeyenleri bir arka sayfadan bakıp tekrar yazıyorum. Bu şekilde çok rahat, 30 dakikada falan tamamen ezberlemiş oluyorum genelde. Ama daha önce hiç formül olarak denemedim; elektrikte deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…