1 haftada limit türev biter mi?

Bitmesine biter de önemli olan soru çözmek.
Hocam bitirmekten kastım konu olarak zaten soru çözmeye sınav gününe kadar devam edeceğim , dün limiti bitirdim pazar günü yös e gireceğim ondada geometri var geometrim çok iyi değil diye pazar gününe kadar geometri çalışacağım tamamen , yös den sonrada 1 hafta içinde geometride çok az konum kalmış olcak onu ve türev integrali bitirip sonra deneme ve soru çözümlerine başlayacağım.

Sadece lti çalışırsan biter ama her soru tarzını yapamazsın sınavda bu 3 konudan 10 soru geliyorsa 5-6 net seviyesine çıkılır sonrasında bol bol soru çözersen fule yakın yapılabilir

Sadece lti çalışırsan biter ama her soru tarzını yapamazsın sınavda bu 3 konudan 10 soru geliyorsa 5-6 net seviyesine çıkılır sonrasında bol bol soru çözersen fule yakın yapılabilir
Hocam 40 günde genede iyi bi seviyeye gelinir diye düsünüyorüm konu olarak 1 haftada bitse bile devam soru cözeceğim çünkü.

Çok zor.
Günlük 12-13 saat türev ve integral ile harika olur.
Hocam bitirmekden kastım konu olarak herkes tamamen tüm soruları yapacak şekilde dediğimi zannediyor ama youtubeden baktım eyup b. Kanalında turev 5 integral 6 saat bunlari seri bir şekilde bitirip sınava kadarda soru çozersek yeterli düzeyde öğrenmiş oluruz bence.

Hocam bitirmekden kastım konu olarak herkes tamamen tüm soruları yapacak şekilde dediğimi zannediyor ama YouTube'dan baktım Eyüp b. Kanalında turev 5 integral 6 saat bunlari seri bir şekilde bitirip sınava kadar da soru çozersek yeterli düzeyde öğrenmiş oluruz bence.

İnsanlar türeve 3 hafta veriyor 4 soru için ayrıca Apotemi türev, orijinal türev, barış türev de ediniyorlar.
Zamanın yok ama elinde orijinal AYT soru bankası vardır onu çözsen bile 2 net garanti.
elinde orijinal AYT soru bankası olduğu tahminim tutar umarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı