1 haftada limit türev biter mi?

Yetişmez 1 haftada ikisi. Konu olarak bitirsen de soruları görünce afallarsın. 2 hafta yeter diye düşünüyorum ama. Lise matematiğinin en uzun konularından bahsediyoruz nasıl olsa.

AYT genel netim 15 hocam yani matematik+fen

TYT netim de 75-80
Hocam benimde tyt 75 bandında ayt ise genel deneme hiç çozmedim ama ayt 24 biyolojisini çözdüm 1 2 hafta önce 10 net geldi fizikden ve kimyadan toplam 14 net geldi yani 24 net ama çözdüğümde fizik ve kimya daha bitmemişti ayt matematik hiç çözmedim deneme , ondada 15 20 bandına çıkıp ayt fenide 30 bandına çekersem mükemmel olur.

Fasikül de alabilirsin motive ediyor çözdükçe fasikül işi.
Hocam peki 2 günde bitirip sorulara mı geçeyim yoksa daha yavaşmı ilerlemeliyim.

Hocam benim de TYT 75 bandında AYT ise genel deneme hiç çozmedim ama AYT 24 biyolojisini çözdüm 1 2 hafta önce 10 net geldi fizikden ve kimyadan toplam 14 net geldi yani 24 net ama çözdüğümde fizik ve kimya daha bitmemişti AYT matematik hiç çözmedim deneme, onda da 15 20 bandına çıkıp AYT feni de 30 bandına çekersem mükemmel olur.

Hocam inşallah istediğiniz başarırsınız şimdiden iyi çalışmalar diliyorum.

Hocam işte amacım 1 haftada konu bitirip kalan süredede soru çözmek , bu sekilde olmazmi
Yetişmez 1 haftada ikisi. Konu olarak bitirsen de soruları görünce afallarsın. 2 hafta yeter diye düşünüyorum ama. Lise matematiğinin en uzun konularından bahsediyoruz nasıl olsa.

Hocam inşallah istediğiniz başarırsınız şimdiden iyi çalışmalar diliyorum.
Sizde umarım kazanırsınız takibe aldım blogunuzu :D

Hocam işte amacım 1 haftada konu bitirip kalan süredede soru çözmek , bu sekilde olmazmi

Sizde umarım kazanırsınız takibe aldım blogunuzu :D
Anladim o zaman belki olabilir ama ikisinin de konusunu bitirip sorulara geçmeni tavsiye etmem. Türevin konusu bitti mi türevin sorularını çöz integralin konu kısmı bitince integral sorularını çöz. Sırayla yap yani.

Anladim o zaman belki olabilir ama ikisinin de konusunu bitirip sorulara geçmeni tavsiye etmem. Türevin konusu bitti mi türevin sorularını çöz integralin konu kısmı bitince integral sorularını çöz. Sırayla yap yani.
Ozaman o şekilde yapayım 1 hafta türev 1 hafta integral , zaten sınava 46 gün var süre sorunu olmaz.

Bende kendi gelişimimi bari buraya yazayım seneye girceklere felan bir örnek olmuş oluruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı